Seneste nyt

Kristensen: Premieresejr betyder meget

af

Mathias Kristensen åbnede ballet med en scoring til 1-0 i dagens sejr, og efter kampen påpegede han vigtigheden af at komme godt fra land i foråret.

NFC-topscorer Mathias Kristensen har ikke hamret mål ind i træningskampene, men da det for alvor gjaldt i dagens forårspremiere, slog han til.

Den store fynbo scorede således til 1-0 i 2-0-sejren over Avarta, og efter kampen var han naturligvis meget tilfreds med sejren.

– Det betyder rigtig meget at tage en sejr i premieren. Det er altid godt at få banket potentielle premierenerver af sig og med det samme komme ind i den gode rytme, som vi sluttede med i efteråret. Det var en super start på foråret, siger MK, som følte, at holdet var i god kontrol.

– Jeg føler egentlig, at vi i det store hele er i god kontrol, og at vi får skabt en del chancer, hvor den sidste skarphed måske lige mangler. Det blev lidt en typisk premierekamp, hvor vi godt kunne mærke, at vi lige skulle i gang igen, men vi tog sejren, og det var det vigtigste.

Begge NFC’s mål kom på dødbolde, og det har været et fokuspunkt for holdet. MK glædede sig derfor over at se, at den megen træning gav pote.

– Det er et fokuspunkt for os at score på de her dødboldssituationer, og det er noget, som vi har trænet en del på træningsbanen. Så det var ekstra dejligt at se, at vi også i praksis fik noget ud af det, slutter han.

Med scoringen af Mathias Kristensen nu oppe på 13. sæsonscoringer i 2. division.