Folkeaktier

Tusind tak for den store tillid, I viser Nykøbing FC, ikke mindst ved at møde talstærkt og trofast op til vores hjemmekampe i Nykøbing F. Idrætspark.

Takket være den enorme opbakning, vi har fået fra vores mange folkeaktionærer, er det lykkes Nykøbing FC at nå dertil, hvor vi står nu. I har alle investeret i drømmen om Superliga 2020 og vist, at I tror på topfodbold og endnu flere succeshistorier på Lolland-Falster.

1. aktieemission førte Nykøbing FC i 1. Division. Det gjorde det muligt for os at skrue op for en lang række parametre; vi har styrket administrationen, staben omkring holdet, truppen, træningsforholdene m.m. Alle disse opgraderinger har gjort, at det allerede i 2016 lykkedes os at rykke op i 1. Division – ét år før planlagt.

2. aktieemission gav os bl.a. mulighed for at trække en lokal profil hjem til klubben. Jakob Bonde var nemlig en gave fra alle Nykøbing FC’s folkeaktionærer, for kun på grund af jeres økonomiske bidrag havde vi råd til at hente denne stærke spiller hjem.

3. aktieemission var årets store julegavehit for folk med Nykøbing FC og Lolland-Falster i hjertet. Mange benyttede sig af muligheden for at investere og blive medejer af klubben, og det har blandt andet været med til at gøre det muligt, at vi kunne udbygge staben omkring holdet med henblik på at minimere antallet af skader i truppen. Resultatet af det har vi allerede haft stor gavn af i 2018, hvor der har været en markant nedgang i antallet af skader.

Tusind tak for den store tillid, I viser Nykøbing FC, ikke mindst ved at møde talstærkt og trofast op til vores hjemmekampe i CM Arena.