Folkeaktier

Tusind tak for den store tillid, I viser Nykøbing FC, ikke mindst ved at møde talstærkt og trofast op til vores hjemmekampe i Lollands Bank Park.

Snart sælges der folkeaktier igen.

Vil du høre mere, så tilmeld dig vores folkeaktie nyhedsbrev via nedenstående formular.

Takket være den enorme opbakning, vi har fået fra vores mange folkeaktionærer, er det lykkes Nykøbing FC at nå dertil, hvor vi står nu. I har alle investeret i drømmen om at bringe topfodbolden tilbage til Lolland-Falster og vist, at I tror på endnu flere succeshistorier på Lolland-Falster.

1. Aktieemission førte Nykøbing FC i 1. Division. Det gjorde det muligt for os at skrue op for en lang række parametre; vi har styrket administrationen, staben omkring holdet, truppen, træningsforholdene m.m. Alle disse opgraderinger har gjort, at det allerede i 2016 lykkedes os at rykke op i 1. Division – ét år før planlagt.

2. Aktieemission gav os bl.a. mulighed for at trække en lokal profil hjem til klubben. Jakob Bonde var nemlig en gave fra alle Nykøbing FC’s folkeaktionærer, for kun på grund af jeres økonomiske bidrag havde vi råd til at hente denne stærke spiller hjem.

3. Aktieemission var årets store julegavehit for folk med Nykøbing FC og Lolland-Falster i hjertet. Mange benyttede sig af muligheden for at investere og blive medejer af klubben, og det har blandt andet været med til at gøre det muligt, at vi kunne udbygge staben omkring holdet med henblik på at minimere antallet af skader i truppen. Resultatet af det har vi allerede haft stor gavn af i 2018, hvor der har været en markant nedgang i antallet af skader.

4. Aktieemission gav en unik mulighed for at styrke 1. divisionstruppen med et par markante profiler med Superliga-erfaring. Uden jeres investeringer, havde det ikke været muligt, og tilførslerne har været med til at styrke både spillet på banen og kulturen udenom den.

5. Aktieemission kørte i 2019 og blev en enormt vellykket en af slagsen. Pengene fra investeringerne går til vores nye strategiske satsning på ungdomsfronten således, at vi i 2022 kan have en startopstilling, der består af 30% egenudviklede spillere fra Lolland-Falster og en trup, hvor mindst 50% er lokalt forankrede spillere. Vi vil sikre unge fodboldspillere på landsdelen de bedst mulige forudsætninger for at blive den bedste udgave af dem selv. Dette er en hjørnesten i visionen om topfodbold på i Nykøbing FC og på Lolland-Falster.

6. Aktieemissionen blev sat i gang i slutningen af 2021 og kørte indtil starten af 2022. I perioden blev der både investeret fra allerede eksisterende aktionærer og fra en masse nye, hvorfor vi nærmer os målet om 1000 medejere af Nykøbing FC. Resultatet af emissionen var nok engang rigtig flot, hvorfor vi kan fortsætte med at investere i talentmiljøet til gavn for alle glade og unge fodboldspillere på Lolland-Falster. Det er med stor glæde, at vi i vores unge talentårgange i øjeblikket kan se masser af  lokale spillere med en kæmpe potentiale, og det skyldes ikke mindst de investeringer, der tidligere er blevet foretaget i vores aktieemissioner. Pengene fra denne aktieemission går til fortsat at sikre unge fodboldspillere på landsdelen de bedst mulige forudsætninger for at blive den bedste udgave af dem selv.

Tusind tak for den store tillid, I viser Nykøbing FC, ikke mindst ved at møde talstærkt og trofast op til vores hjemmekampe i Lollands Bank Park.