CSR

Nykøbing FC’s vision om at bringe topfodbold tilbage til Lolland-Falster handler om meget mere end fodbold.

Som den store klub i landsdelen har vi en forpligtelse til at påtage os en aktiv rolle i sociale og samfundsmæssige initiativer. Vi ønsker at bygge nye broer og skabe et solidt sammenhold på tværs af sportsgrene og blandt forskellige foreninger, virksomheder m.v. At give folk nogle gode oplevelser at stå sammen om, at skabe succeshistorier, at lære folk at være stolte af sig selv, stolte af hinanden og af alt det, vi er eminente til på Lolland-Falster.

Nykøbing FC’s ønske er, at vi ved at give forskellige grupper af børn, unge og voksne en dag fyldt med glæde og positive fodboldoplevelser kan medvirke til, at de knytter nye bånd og får en god oplevelse af sammenhold og fællesskab på tværs af alder, kultur og social baggrund.

Nykøbing FC’s divisionsspillere og andre repræsentanter fra klubben er jævnligt på besøgsture rundt til forskellige institutioner på Lolland-Falster. Spillerne har bl.a. spillet en fodboldkamp mod børnehavebørn, deltaget ved Skolernes Motionsdag og haft aktive dage med folkeskoleklasser, hvor motion, træning, sund livsstil og livet som professionel fodboldspiller har været i fokus.

VI ønsker desuden at støtte forskellige godgørende formål. Til tidligere hjemmekampe har vi samlet ind til eks. Kræftens Bekæmpelse i forbindelse med den årlige kampagne, Knæk Cancer samt til andre organisationer bl.a. gennem donationer og auktioner. Vi har også bidraget til Julehjælpen i Maribo, LF Indsamlingen, Team Rynkeby, foreningen “For Børnenens Skyld” og andre udsatte familier m.fl.