Vision og mission

Hos Nykøbing FC handler det om meget mere end fodbold.

Nykøbing FC’s mission er at skabe en bundsolid og stærk organisation, der skaber et stærkt sammenhold mellem spillere, trænere og andre aktører omkring truppen, så alle er fokuseret mod målet; at bringe topfodbolden tilbage til regionen.

Hos Nykøbing FC handler det om meget mere end fodbold. Vores vision er at forene Lolland-Falster og skabe en helhed i hele regionen. Det tætte samarbejde mellem de lokale fodboldklubber, sponsorere, frivillige og supportere er hele tiden med til at løfte Nykøbing FC til et højere niveau og medvirker til at kunne skabe de ønskede resultater både på og uden for banen.

Hjemmekampe skal være en folkefest på stadion, hvor alle bringes sammen omkring fodboldens glæde og underholdning. Fællesskabets værdi skal medføre, at hver kamp bliver en magisk oplevelse, som alle husker.

Nykøbing FC er baseret på et solidt lokalt sammenhold, opbakning og en stolthed, der stråler ud af alle i og omkring klubben.
Vi har en ambition om at være den fodboldklub i Danmark, der bringer flest spillere fra ungdomsafdelingen til førsteholdet, så vi også fremadrettet kan bevare en hovedvægt på lokalt forankrede spillere i truppen.

Nykøbing FC repræsenterer en vinderkultur. Vi har modet og vi vil tilbage til toppen med et ønske om at præg dansk fodbold og sætte Lolland-Falster tydeligt på landkortet. Det vil kræve tro, vilje og hårdt arbejde at realisere de største drømme, men med det rette engagement kan vi inspirere en generation og landsdel til at gøre det umulige muligt.