Seneste nyt

Smalt nederlag i AB

af

Det blev desværre til et 2-1-nederlag i dagens testkamp mod AB.

Det var en kold fornøjelse, da Nykøbing FC lørdag eftermiddag spillede årets tredje testkamp. Modstanderen var 2. divisionsmandskabet AB, og det endte med at blive en ganske jævnbyrdig kamp, hvor værterne dog trak det længste strå.

Det var ellers Nykøbing FC, der startede kampen bedst.

Efter fem minutter strøg Ole Jakobsen igennem AB’s venstreside, hvorefter han blev nedlagt i hjemmeholdets felt. Dommeren slog dog afvisende ud med armene.

NFC var generelt farligst i kampens åbning, og især Ole Jakobsen voldte ’Uglerne’ problemer. Den helt store chance udeblev dog for Claus Jensens mandskab.

I stedet bragte hjemmeholdet sig i front, da et fladt indlæg fra venstre gik hele vejen gennem NFC-feltet, og så kunne en ’grøn’ sætte indersiden på ved bagerste stang og gøre det til 1-0.

Første halvleg bølgede frem og tilbage, og efter 35 minutter var Ole Jakobsen tæt på at bringe balance i regnskabet. AB-målmanden hev dog en god dobbeltredning ud af ærmet.

Få minutter før pausefløjt var AB dog tæt på at udbygge føringen, men en uskarp afslutning fra kanten af feltet betød, at Jeppe Rasmussen kunne følge bolden hele vejen forbi mål.

AB kunne derfor gå til pause med en 1-0-føring.

Pausen blev brugt til at skifte fire mand, og det kastede lynhurtigt chancer af sig til NFC.

Indskiftede Lucas Nyman sendte flot Milas Schwensen i dybden, og derfra gik det stærkt. Milas satte turbo på, men i stedet for at gå på mål fandt han Ole Jakobsen ved bagerste stang. Ole svigtede ikke, men gjorde det til 1-1 med en afslutning, som målmanden intet kunne stille op overfor. Flot angreb af NFC og vel at mærke med tre unge og lokale drenge i fokus.

Glæden varede dog kort, da AB fem minutter senere fik tilkendt et straffespark, der med stor sikkerhed blev omsat til en 2-1-føring.

Kampen havde ikke været specielt chancerig, men der kom dog gang i den i den sidste halve time, hvor NFC skiftede syv mand på banen.

Herunder Emeka Nnamani, som lavede et fantastisk indhop, der snildt kunne have kastet mindst et enkelt mål af sig.

Emeka Nnamani udfordrede af flere omgange AB-defensiven med sin store fart, og når han blev retvendt, så han sig ikke tilbage. Han tvang derfor af et par omgange AB-målmanden til gode redninger.

AB viste dog også tænder ind i mellem, og indskiftede Morten Bank måtte et par gange finde gode redninger frem inde mellem stængerne.

Tættest på en udligning til 2-2 var Milas Schwensen dog fem minutter før tid. Nnamani erobrerede en bold centralt, hvorefter han strøg op ad venstrekanten og lagde et flot cutback i AB-feltet til Milas, som dog manglede den sidste skarphed i denne situation og sendte afslutningen snært forbi.

Det blev derfor ikke til flere mål i dagens testkamp, hvorfor hjemmeholdet fra Gladsaxe trak sig sejrrigt ud af kampen med en 2-1-sejr efter en tæt og god testkamp, hvor NFC sluttede med hele syv lokale drenge på banen.