Seneste nytTalentartikler

U15 gjorde god figur ved Brøndby Cup

af

Nykøbing FC’s talentfulde U15-mandskab gjorde en god figur ved dette års Brøndby Cup, hvor de nåede hele vejen til semifinalen.

Torsdag rejste Nykøbing FC’s U15-drenge mod Brøndby, hvor de fra fredag til søndag spillede den traditionsrige Brøndby Cup.

Turen startede dog med et smut på Brøndby Stadion, hvor holdet så Brøndby IF Europa-kamp mod Pogon Szczecin – en kamp som det danske mandskab vandt med 4-0.

Nykøbing-drengene var kommet i gruppe med FC Helsingør, Hvidovre og FA 2000, og på førstedagen formåede drengene at vinde med 2-1 og 4-0 over de to førstenævnte.

Den flotte præstation blev dagen efter fulgt op mod FA2000, inden at den stod på semifinale mod svenske AIK Stokholm.

Her gik den dog ikke længere, da det blev til et 1-5-nederlag efter, at de unge NFC’ere ellers havde bragt sig i front.

I kampen om 3./4.-pladsen blev det til et nederlag til Hvidovre trods et stort spilovertag, men det ændrede ikke på, at det var en god weekend for de talentfulde NFC-drenge.

Også U15-cheftræner, Marc Galthéen, glæder sig over turen;

– Vi havde en fantastisk tur, hvor vi som gruppe kom meget tættere på hinanden. Gruppen er ny på min årgang, og jeg fik som træner også lært drengene meget bedre at kende. Alle spillere fik vist sig godt frem, og de leverede noget rigtig, rigtig gode præstationer. Jeg synes, at vi har en rigtig dygtig gruppe på årgangen, og vi står et godt sted, siger Galthéen.

U15-mandskabet i Nykøbing FC er sponsoreret af Go2Fitness.