Seneste nytTalentartikler

Nykøbing FC indgår samarbejde med Langebæk Alliancen

af

Det er med stor glæde, at vi kan præsentere Langebæk Alliancen som ny samarbejdsklub i Nykøbing FC.

Langebæk Alliancen og Nykøbing FC har indgået et formaliseret samarbejde til glæde og gavn for de mange talenter på Lolland-Falster og Sydsjælland.

Nykøbing FC’s nyeste samarbejdspartner er ny i NFC-regi, men klubben beliggende lige nord for Farøbroerne glæder sig til at være en del af hele Lolland-Falster og Sydsjællands hold.

– Vi har ikke til huse på Lolland-Falster, men trods vores beliggenhed lige nord for broen, så føler vi os rigtig tæt forbundet med Sydhavsøerne og ikke mindst Nykøbing FC. Så for os var det egentlig meget naturligt at blive en del af den spændende rejse, som Nykøbing FC er på, siger ungdomschef Jannic Andersen, inden at han fortsætter.

– Med samarbejdet sikrer vi os en sparringspartner omkring vores træningsmiljø, som vi mener vil komme til stor gavn for klubben og fodbolden i nærmiljøet samt ikke mindst vores egne unge og talentfulde drenge, som vi har i klubben.

Talentchef i Nykøbing FC, Frederik Scheuermann, glæder sig også over det nyfundne samarbejde med Nykøbing FC og Langebæk Alliancen.

– Det er en klar vision for os at tage ansvar for fodbolden i regionen og at gøre en positiv forskel for miljøerne på Lolland-Falster og Sydsjælland. Vi er derfor utroligt glade for, at vi har indgået en formaliseret samarbejdsaftale med Langebæk Alliancen, som vi oplever som en klub fyldt med ildsjæle, der ligesom os selv brænder for børnefodbolden og talentudvikling. Vi glæder os meget til fremtiden med Langebæk Alliancen med ombord som en vigtig spiller på holdet, siger Frederik Scheuermann.

Stort velkommen i NFC-familien til Langebæk Alliancen.