Nyt fra netværket

Nykøbing FC indgår grafisk samarbejde med Celcius360

af

Celcius360 skal fremover stå for den grafiske linje i Nykøbing FC.

Den nye sæson nærmer sig med hastige skridt, og både på og uden på banen arbejdes der for at blive klar. Nu har Nykøbing FC den grafiske linje på plads, da der er blevet indgået et samarbejde med Celcius360.

Grafisk designer Kim Lentz Svendsen kommer til at være tovholder på samarbejdet, og den rutinerede grafiker glæder sig over at være blevet en del af Nykøbing FC.

– Jeg glæder mig rigtig meget over at være med i Nykøbing FC, og jeg ser det som en spændende opgave. Jeg har tidligere arbejdet med fodbold, og der syntes jeg, at det var en meget interessant case. Så jeg er super glad for at være i Nykøbing FC, som jeg synes har et tiltalende projekt, fortæller Kim Lentz Svendsen, der har omkring 20 års erfaring i faget.

Celcius360 spænder bredt, når det kommer til opgaver, og Kim Lentz Svendsen kan stå alle grafisker opgaver – store som små.

Hvis du vil se mere til Celcius360’s tidligere arbejde, kan du finde deres Facebookside her.