Nyt fra netværketSeneste nytTalentartikler

Danske Bank fortsætter som talentpartner i Nykøbing FC

af

Det er med stor glæde, at vi kan offentliggøre, at Danske Bank fortsætter som talentpartner for U17-holdet i Nykøbing FC.

I 2019 blev Danske Bank første talentpartner i Nykøbing FC. Det er derfor med stor glæde, at vi kan fortælle, at de fortsætter med at bakke op om talentudviklingen i Nykøbing FC og på Lolland-Falster.

Helt konkret fortsætter Danske Bank som sponsor for klubbens talentfulde U17-mandskab, og det glæder områdedirektør i Danske Bank, Steen Dolberg, at kunne støtte op om den lokale talentudvikling.

– I Danske Bank tror vi på Nykøbing FC og klubbens filosofi om at skabe en klub baseret på et stærkt talentarbejde. Det vil vi rigtig gerne støtte op om. Vi er stolte og enormt glade for at engagere os i arbejdet, siger Dolberg inden, at han fortsætter.

– Det er vigtigt for os at tage del i lokalsamfundet, og her passer det perfekt ind, at vi kan støtte op om et af landsdelens sportslige lokomotiver. Samtidig har vi været glade for at se udviklingen i Nykøbing FC over de seneste par år, hvor der er kommet mere og mere fokus på at uddanne de unge mennesker som hele mennesker i kraft af uddannelse udenfor kridtstregerne.

Også i Nykøbing FC er der glæde over, at Danske Bank fortsætter som talentpartner. Direktør i Nykøbing FC, Axel Castenschiold, udtaler;

– Vi er enormt glade for, at Danske Bank har valgt at fortsætte som talentpartner i klubben. Vi har over de seneste år sat turbo på vores talentarbejde, og her har Danske Bank været en vigtig medspiller. Vi glæder os over, at de stadig er på holdet, og ser frem til den fortsatte rejse sammen med dem, siger Castenschiold.