Nyt fra netværket

Vikarspecialisten forlænger: Vi vil være en del af rejsen

af

Nykøbing FC og Vikarspecialisten fortsætter partnerskabet på rejsen mod Superligaen.

I Nykøbing FC er vi privilegerede både at have et stærkt hold både på og udenfor banen.

Det er derfor en stor glæde, at vi kan fortælle, at endnu en stærk medspiller i form af Vikarspecialisten har forlænget deres partnerskab i Nykøbing FC.

Vikarspecialisten har kontor i Maribo og er et vikarbureau, der hovedsageligt har speciale i professionel vikardækning til institutionsområdet på Lolland-Falster og Sjælland.

Personalechef Daniel Leicht Christensen glæder sig ligesom os over det forlængede partnerskab;

– Hos Vikarspecialisten er vi rigtig glade for det fortsatte partnerskab, fordi vi har haft et rigtig godt samarbejde med Nykøbing FC. Samarbejdet har også betydet meget for vores medarbejdere, der har haft stor glæde at komme på stadion og få sig en god oplevelse.

– Vi har også haft stor glæde af partnernetværket i klubben, da vi er kommet ud og har fået snakket med en masse gode og professionelle mennesker. Det har givet nogle gode snakke og et endnu større netværk end det, vi havde i forvejen.

Vikarspecialisten er selv lokalt forankret, hvorfor det også betyder meget for dem at støtte op omkring et af de sportslige flagskibe på Lolland-Falster.

– Vi støtter lokalsporten rigtig meget – herunder selvfølgelig også vores allesammens Nykøbing FC. Klubben er med deres 2020-plan på en spændende rejse, og det er en rejse, som vi rigtig gerne vil være med på. Vi er sikre på, at Nykøbing FC går en ambitiøs og stor fremtid i møde, så vi både tror og håber på, at Nykøbing FC kan blande sig med fremme, hvor det er rigtig sjovt, slutter Daniel Leicht Christensen.

Vil du læse mere om Vikarspecialisten, kan du finde deres hjemmeside her.