Seneste nytTalentartikler

U19 og U17 trak det længste strå i Næstved

af

Lørdag var både U19 og U17-holdet i kamp på udebane mod Næstved, og det blev en god oplevelse for begge hold. Også U15 tog tre point i weekenden, da de vandt på Amager over AC Academy. 

Der var dømt miniudgave af arvefjendeopgøret mod Næstved, da både Nykøbing FC’s U19 og U17-mandskab tog nordpå til udekampe mod Næstved. Søndag mødte U15 AC Academy og her blev det også til en sejr.

Læs mere om kampene herunder.

Baltzer-mål i 0-2-sejr

U19-mandskabet lagde for i Næstved, og de sikrede sig en 0-2-sejr efter en fornem indsats, hvor der aldrig for alvor var tvivl om udfaldet.

Førsteholdsspillerne Oliver Baltzer og Lucas Nyman var med i kampen, og de spillede begge en stor kamp.

Det var dog William Lohse, som åbnede ballet, da han allerede efter tre minutter bragte Nykøbing FC i front. Den stilling holdt frem til halvleg, hvorefter Oliver Baltzer udvidede føringen til 0-2 efter en lille times tid.

NFC-defensiven med Mathias Hansen i kassen spillede en flot kamp, hvorfor hjemmeholdet fra Næstved aldrig formåede at svare tilbage.

U19-holdet er sponsoreret af Advokatfirmaet Bang/Brorsen & Fogtdal samt Ejendomsmæglerfirmaet John Ole Hansen.

U17 tog den på straffespark

I U17 og U19-regi har DBU i halvandet års tid haft et udviklingsprojekt, hvor alle uafgjorte kampe skal afgøres i straffesparkskonkurrence. Begge hold får ét point, men vinderen af straffesparkskonkurrencen får to af slagsen.

Netop den regel kom i spil, da Joachim Wagners U17-drenge efter en tæt kamp spillede 1-1 i kølvandet på U19-holdets sejr.

Nykøbing FC kom bedst fra land da talentfulde Milas Frederiksen gjorde det til 0-1 efter 26 minutter. Stillingen holdt dog blot i 10 minutters tid, inden at Næstved gik udlignet.

Resten af kampen blev en tæt affære, hvor ingen af holdene i en intens forestilling ikke fik scoret flere mål.

Kampen gik derfor i straffesparkskonkurrence og her trak NFC-drengene det længste strå.

U17-holdet er sponsoreret af Danske Bank.

Flot U15-sejr på Amager

Dagen efter U17 og U19-kampene tog U15-drengene til Amager, hvor AC Academy ventede.

U15-drengene har gennemgået en utrolig flot udvikling i denne sæson, og selvom resultatet i sig selv ikke er et succeskriterie på U15-niveau, kunne drengene glæde sig over en 1-3-sejr mod amagerkanerne.

William Bringe scorede til både 0-1 og 0-2, inden at hjemmeholdet kunne reducere til 1-2, inden pausefløjtet.

Efter pausen scorede Marcus Brolund til 1-3, hvilket også blev kampens resultat.

U15-holdet er sponsoreret af Go2Fitness.