Nyt fra netværketSeneste nyt

Spar Nord er ny erhvervspartner i Nykøbing FC

af

Det er med stor glæde, at vi kan præsentere Spar Nord som ny erhvervspartner i Nykøbing FC.

Endnu en partner har meldt sin ankomst i det spirende NFC-netværk, og denne gang er det Spar Nord, som vi kan byde velkommen.

Spar Nord er en af Danmarks absolut største banker, og har sit udspring i det nordjyske. Bankens profil er at drive lokale banker og gøre en forskel i de lokale områder, og for nylig har banken rettet blikket mod Sydhavsøerne, hvor Spar Nord fra fredag d. 8/4 kan besøges i de midlertidige lokaler i Hollands Gaard 10, 1. Sal, Nykøbing Falster.

Det bliver lokale Brian Skov Henriksen, som står i spidsen for Spar Nord Lolland Falster, og med sit store lokale kendskab, er vi derfor sikret en fantastisk partner for både klub og øvrige partnere i netværket.

Brian Skov Henriksen glæder sig til samarbejdet;

– I Spar Nord betyder det meget for os at være til stede og give tilbage til det område, vi befinder os i. Vi vil skabe vækst, resultater og ikke mindst glæde, og det flugter rigtig godt med NFC’s værdier og mål, siger han, inden at han fortsætter.

– Nykøbing FC går fantastisk meget op i den lokale forankring og det brede samarbejde i hele vores landsdel og det spiller godt ind i vores egne ambitioner for at blive et aktiv for hele Lolland Falster. Vi glæder os til samarbejdet med Nykøbing FC og ikke mindst resten af klubbens netværk.

Vi glæder os til at tage imod Spar Nord i netværket, og ikke mindst til et fantastisk samarbejde i den kommende tid.

Du kan læse meget mere om Spar Nord her.