Seneste nytTalentartikler

Nykøbing FC og Vordingborg IF indgår samarbejde omkring talentarbejdet på Lolland-Falster og Sydsjælland

af

Vordingborg IF er samarbejdsklub i Nykøbing FC, da der er indgået en formaliseret samarbejdsaftale mellem de to klubber.

NFC og Vordingborg IF har indgået et formaliseret talentsamarbejde, der skal sikre udviklingen af Lolland-Falster og Sydsjællands mange store talenter.

Nykøbing FC har siden klubbens tilblivelse haft et forrygende samarbejde med Lolland-Falsters mange klubber, men nu er tiden ligeledes blevet moden til, at en af Sydsjællands største klubber bliver en del af rejsen og målet om at bringe topfodbolden tilbage til regionen.

Talentchef i Nykøbing FC, Frederik Scheuermann, udtaler;

– Med det formaliserede samarbejde med Vordingborg IF, har vi taget endnu et stort skridt mod et større lokalt og regionalt samarbejde om at sikre og forbedre talentudviklingen på Lolland-Falster og Sydsjælland.

– Vi har over længere tid haft en fantastisk og konstruktiv dialog med Vordingborg IF om et potentielt samarbejde, og vi kan ikke få armene ned over, at vi nu har fundet fodslag i en fælles mission og et værdisæt, hvor vi har spillerne i centrum og samarbejder om, at give regionens talenter de bedst mulige forudsætninger for at blive den bedste udgave af dem selv, siger Frederik Scheuermann inden, at han roser Vordingborg IF.

– Vordingborg IF har taget nogle store og gode skridt de seneste år, og da vi også allerede har samarbejdet med dem omkring pigefodbolden ved vi, at vi får en dygtig, passioneret og stærk medspiller samt sparringspartner i vores stadigt voksende samarbejdsklubnetværk.

Formand i Vordingborg IF, Morten Brandt, glæder sig ligeledes over aftalen og ser frem til et givtigt samarbejde med begge partere samt spillere.

– For os i Vordingborg er det enormt vigtigt at der bliver taget sig godt af de spillere, som har mod på at prøve sig af på et højere niveau. Vi har gennem årene set hvordan fodboldlysten kan forsvinde hos helt unge fodboldspillere, hvis ikke der er et sundt fokus på udvikling og trivsel som en naturlig del af fodboldmiljøet.

– Det er også vigtigt at når unge talentfulde spillere bliver scoutet og klubberne skal samarbejde omkring en plan for spilleren, at det sker i en ærlig og gennemsigtig proces med alle parter.

– Derfor er vi i Vordingborg IF også meget glade for at formalisere samarbejde med NFC, som vi også indtil nu har oplevet som en god medspiller i mange forskellige anledninger. Vi glæder os over et fortsat godt samarbejde med NFC.

Velkommen i NFC-familien til Vordingborg IF.