Seneste nytTalentartikler

Nykøbing FC og Toreby-Grænge Boldklub indgår formaliseret samarbejde

af

Toreby-Grænge Boldklub er den syvende klub, der nu har indgået et formaliseret samarbejde med Nykøbing FC til glæde for børne- og ungdomsfodbolden på Lolland-Falster samt Sydsjælland.

Nok en samarbejdsklub har meldt sin ankomst i NFC-familien, og denne gang er det TGB, der har valgt at sætte deres underskrift på en samarbejdsaftale til glæde for fodbolden og talentarbejdet på landsdelen og i regionen.

Toreby-Grænge Boldklub har længe været en del af Topcenteret, der nu går under navnet ATK+, samt dertilhørende udviklingscenter. Talentchef i Nykøbing FC, Frederik Scheuermann, glæder sig derfor over, at TGB har valgt at blive samarbejdsklub.

– Vi er i gang med en fantastisk udvikling på Lolland-Falster og Sydsjælland, hvor vi er på vej til at stå sammen om talentudviklingen på en måde, der ikke er set længe på egnen. Vi er derfor utroligt glade for, at også Toreby-Grænge Boldklub er kommet med ombord, siger talentchefen og uddyber.

– TGB har fra start af været en vigtig medspiller omkring Topcenteret, og de møder altid op med åbent sind, gåpåmod og en stor passion for, at vi skaber de bedste mulige forudsætninger for landsdelens unge og spirende fodboldspillere. Derudover har de selv et fantastisk børne- og ungdomsmiljø, der også har været med til at forme nogle af vores divisionsspillere i form af Jacob Blach og Jeppe Rasmussen. Det er en stærk medspiller, vi har i form af Toreby-Grænge Boldklub.

Formand i Toreby GB, Morten Refnov, glæder sig ligeledes over samarbejdet.

– Vi har over de seneste år haft et rigtig godt samarbejde med Nykøbing FC på ATK+ og talentsiden, så for os virker det ganske naturligt at indgå et samarbejde til glæde for begge parter, men også for spillerne. Med aftalen sætter vi børnene og de unge spillere i centrum, og det mener vi, er det absolut vigtigste.

– NFC har skabt et godt setup, hvor alle spillere med et særligt talent kan videreudvikle sig og blive den bedste udgave af sig selv gennem god matching og med veluddannede trænere på træningsbanen – det vil vi rigtig gerne støtte op om og være en del af, siger Morten Refnov.

Velkommen i NFC-familien til Toreby-Grænge Boldklub!