Seneste nytTalentartikler

Nykøbing FC og Nørre Alslev BK indgår samarbejde

af

NFC og Nørre Alslev BK indgår et formaliseret samarbejde til glæde for talentarbejdet på Lolland-Falster.

Det er med stor glæde, at vi kan offentliggøre, at vi i Nykøbing FC har indgået et formaliseret samarbejde med Nørre Alslev BK.

Det formaliserede samarbejde skal være med til at sikre talentudvikling på Lolland-Falster og Sydsjælland, og aftalen med NAB er ifølge talentchef Frederik Scheuermann et stort skridt på vejen.

– Vi har længe haft et fantastisk samarbejde med NAB – både omkring børnefodbolden, men også omkring vores Top- og udviklingscenter. At gøre samarbejde helt formelt var derfor meget naturligt, og det var heldigvis også den følelse, som NAB sad med, siger Nykøbing FC’s talentchef inden, at han fortsætter.

– Med samarbejdet sætter vi spillerne i fokus og giver dem via et tæt samarbejde de bedst mulige betingelser for at blive den bedste og gladeste mulige version af sig selv som fodboldspiller. Vi ser meget frem til nu at fortsætte samarbejdet med NAB omkring vores ATK+-center og glæder os utrolig meget over, at vi sammen med NAB har taget et nyt skridt mod at samle landsdelen.

Også i Nørre Alslev BK er der glæde over det formaliserede samarbejdet.

– Vi har været rigtig glade for at være en del af Top- og udviklingscenteret og ikke mindst samarbejdet med Nykøbing FC. Samtidig mener vi, at det er vigtigt at stå sammen på landsdelen for, at vi kan skabe de bedst mulige rammer for vores unge spillere, så for os var det helt naturligt at gå ind i det her samarbejde, siger ungdomsformand i Nørre Alslev BK Sebastian Hansen inden, at han uddyber.

– Samarbejdet er til gavn for først og fremmest spillerne, men også talentudviklingen på landsdelen. Nykøbing FC har alt andet lige nogle ambitioner, som ingen på landsdelen kan matche, så det er vigtigt for os, at særlige talenter får muligheden for at blive den bedste udgave af dem selv – det tror vi på, at de kan få chancen for i Nykøbing FC. Endelig ser vi frem til sparringen med Nykøbing FC, så vi sammen kan styrke vores allesammen fodboldmiljøer, slutter Sebastian.

Velkommen i NFC-familien til Nørre Alslev BK.