Nyt fra netværket

Nykøbing FC og FTV forlænger samarbejdet: Intet er umuligt for den, der bærer viljen i hjertet!

af

Nykøbing FC og FTV forlænger samarbejdet, hvorfor sidstnævnte fortsat er med på rejsen mod Superligaen.

Skal du have repareret dit TV, din radio, din IPad eller andet elektronik? Så er FTV på Gaabensevej i Nykøbing Falster stedet at tage hen.

FTV er et af de få værksteder på Lolland-Falster, der reparerer alt inden for elektronik – uanset om det er dit fjernsyn eller dit Wi-Fi, der driller. Ovenikøbet er de mangeårige og trofaste partnere i Nykøbing FC.

Nu er samarbejdet forlænget på ny, og det glæder både klub og indehaver af FTV, Jimmi Jørgensen.

– Da jeg startede i FTV, der interesserede jeg mig ærlig talt overhovedet ikke for fodbold. Langsomt blev jeg lokket mere og mere ned på stadion, og så fangede det mig. Stemningen nede i CM Arena er simpelthen noget specielt, og det er altid en fornøjelse at komme der. Vi er rigtig glade for at have forlænget samarbejdet.

– Jeg synes, at det er sjovt, at man vil bruge så mange lokale spillere som muligt, og det er også fantastisk at lokale kræfter som Claus Meyer og Mick Øgendahl har valgt at gå ind i visionen om at bringe Superliga-fodbold til Lolland-Falster – det er meget prisværdigt, og det vidner om det sammenhold, der er hernede på Lolland-Falster. Jeg tror på, at vi kan komme i Superligaen – intet er umuligt for den, der bærer viljen i hjertet, fortæller Jimmi Jørgensen, der også fortæller, at han så vidt muligt er til alle hjemmekampe.

FTV har været i klubben i en årrække, og de har da også oplevet, at deres store tilstedeværelse tíl arrangementer og til hjemmekampe har givet god forretning.

– Man får nogle kontakter, når man kommer nede i Drachmann Loungen, og det betyder meget at få hilst og sat ansigt på hinanden. Vi partnere får et rigtig godt forhold mellem os, og det er rigtig fedt, at man kan drage nytte af hinanden gennem Nykøbing FC. Derudover er der også altid bare en forrygende stemning, slutter Jimmi Jørgensen.

FTV er beliggende på Gaabensevej 2 i Nykøbing Falster, og du kan finde deres hjemmeside her.