Nyt fra netværket

Nykøbing FC og Købstædernes Forsikring indgår samarbejde

af

Det er med stor glæde, at Nykøbing FC præsenterer en ny partner i form af Købstædernes Forsikring.

En gammel kending har atter meldt sig under NFC-fanerne, da Købstædernes Forsikring til stor glæde for Nykøbing FC er tilbage som partner i klubben.

Købstædernes Forsikring lægger stor vægt på god service og lokalområdet, hvorfor de da også glæder sig over atter at være en del af Nykøbing FC-familien.

– Købstædernes Forsikring ejes jo af kunderne. Vi har ikke en masse aktionærer, som vi skal betale tilbage til, så vi bruger rigtig meget af vores tid på at yde god service – det er meget vigtigt for os.

– Vi har valgt at gå ind i Nykøbing FC, fordi vi tidligere har været med, og fordi vi tidligere har haft et godt samarbejde med klubben, og fordi det lokalmiljøet betyder rigtig meget for os, fortæller assurandør Torben Olsen inden, at han uddyber yderligere.

– Det lokale aspekt betyder rigtig meget. Et eller andet sted, så er det bedste ved at komme ned og se fodbold, at der er nogle lokale med, som man kender. Det er selvfølgelig også fedt, at der kommer folk til udefra, men der er noget specielt over at kunne sig, at ham dér – det er mekanikerens søn eller lignende.

Hvis du vil vide mere om Købstædernes Forsikring, kan du enten besøge dem i Skolegade 1 i Nykøbing Falster eller gå ind på deres hjemmeside, som du finder her.

På billedet ses Torben Olsen og Inga Olsen.