Nyt fra netværket

Nykøbing FC og Fotograf Jonas Bonde forlænger samarbejdet

af

Fotograf Jonas Bonde har efterhånden et års tid stået for flotte kampbilleder til Nykøbing FC. Det er med stor glæde, at vi nu forlænger samarbejdet.

Når Nykøbing FC spiller på hjemmebane, er det altid med Fotograf Jonas Bonde på sidelinjen, der er klar til at indfange de største øjeblikke.

Jonas Bonde har i et lille år stået for billeder til kampe samt øvrige arrangementer, og vi er i Nykøbing FC meget glade for, at samarbejdet fortsætter.

Også Fotograf Jonas Bonde er glad for den nye aftale.

– Jeg er rigtig glad for, at vi er blevet enige om en ny aftale. Det har været sjovt at være med på sidelinjen til alle kampene samt de mange forskellige arrangementer, som klubben har afholdt i 2017. Jeg glæder mig til at fortsætte arbejdet i 2018, fortæller Jonas Bonde.

Jonas Bonde er selv lokal, og han glæder sig ligeledes over at være en del af hele Lolland-Falsters holds rejse mod Superligaen.

– Det er super fedt, at klubben har et meget højt ambitionsniveau, og det er også fedt at se, at klubben satser så meget på de lokale kræfter. Det gør det kun endnu sjovere at være en del af rejsen mod Superligaen, slutter Jonas Bonde.

På billedet ses Jonas Bonde og sponsorship manager i Nykøbing FC, Kennet Nordstrøm.

Du kan læse mere om Fotograf Jonas Bondes arbejde her.