Nyt fra netværket

Nykøbing FC byder velkommen til Vestlollands Kloak-service

af

Den Nakskov-baserede virksomhed Vestlollands Kloak-service er nye i Nykøbing FC’s netværk.

Det er med stor glæde, at vi i Nykøbing FC kan byde velkommen til Vestlollands Kloak-service, der er nyeste medlem i NFC-familien og netværket.

Vestlollands Kloak-service kører på hele Lolland-Falster og Sydsjælland efter de opkøbte Nordfalster kloakservice – både til erhvervskunder og private husstande, hvor de tilbyder alt fra eftersyn af kloaksystemer til industrispuling og tørstofsugning.

Indehaver af Vestlollands Kloak-service Knud Åge Nielsen glæder sig over at være blevet en del af hele Lolland-Falsters fodboldhold.

– Vi synes rigtig godt om Nykøbing FC’s visioner om at samle Lolland-Falster og bringe topfodbolden tilbage til landsdelen. Det betyder meget for os, at klubben ligesom os selv vægter lokalmiljøt højt, så vi er utrolig glade for nu at være kommet med i Nykøbing FC-familien, siger han.

Nykøbing FC afholdte tidligere på måneden en informationsaften i Nakskov med henblik på at informere virksomheder om Nykøbing FC’s visioner. Kommerciel direktør i NFC, Søren Barslund, glæder sig derfor også meget over, at den Nakskov-baserede virksomhed er blevet partnere i drømmen om at bringe Superligaen til Lolland-Falster.

– Nykøbing FC er hele Lolland-Falsters hold, og det er vores ambition at samle hele landsdelen omkring det her projekt. Det er derfor utrolig glædeligt, at Vestlollands Kloak-service er kommet med på vognen, og jeg er sikker på, at det bliver et givtigt samarbejde for begge parter, siger Barslund.

Du kan læse meget mere om Vestlollands Kloak-service her.