Nyt fra netværketSeneste nyt

Nykøbing FC ansætter kommerciel direktør

af

Vores hidtidige partnerkonsulent, Thomas Hermansen, er ny kommerciel direktør i Nykøbing FC.

Siden sensommeren har Thomas Hermansen været tilknyttet Nykøbing FC som partnerkonsulent, og efter et kort forløb, hvor parterne har set hinanden an, er det nu officielt, at Thomas Hermansen indtræder som kommerciel direktør.

Direktør Axel Castenschiold glæder sig over ansættelsen af, hvad han mener er den ideelle profil til stillingen.

– Vi har i et stykke tid haft et godt øje til Thomas, da vi mener, at han opfylder rigtig mange af de ønsker, som vi har til en kommerciel direktør. Han har i sit  lille halve år som partnerkonsulent virkelig gjort en forskel, og han passer som hånd i handske ind i vores i forvejen stærke team, siger Axel Castenschiold inden, at han fortsætter.

– Thomas har været og vil også stadig være tilknyttet fødevarevirksomheden Fra Fejø, og her har han som grundlægger bygget en fantastisk virksomhed op fra bunden. Vi glæder os meget over at kunne få gavn af Thomas’ mange faglige og ledelsesmæssige kompetencer i fremtiden.

Brænder for lokalområdet

Thomas Hermansen er oprindeligt fra Vestlolland, og som Claus Meyer ville have sagt det, så glemmer Thomas heller ikke, hvor han kommer fra.

Med sin grundlæggelse og flotte udvikling af virksomheden Fra Fejø, har han sat den lille ø ud fra Kragenæs på Lolland på landkortet.

Netop udvikling af lokalområdet er noget som Thomas sammen med Nykøbing FC brænder for, og den nye kommercielle direktør har da også i løbet af det sidste lille halve år fået Nykøbing FC og klubbens værdier ind under huden.

– Man skal ikke være længe i Nykøbing FC før, at man virkelig mærker og bliver ramt af den her specielle energi og et gåpåmod for at skabe noget unikt på Lolland-Falster og Sydsjælland. Det er noget, der virkelig tiltaler mig, så jeg er selvsagt enormt glad for nu at kunne være med til at videreudvikle den her fantastiske klub, så vi kan få topfodbolden tilbage til landsdelen og skyde brystet frem i stolthed over, hvad vi kan hernede på Sydhavsøerne og Sydsjælland. Der ligger et kæmpe potentiale, som vi sammen kan forløse, siger Thomas Hermansen.