Nyt fra netværket

Nykøbing FC afholdte informationsaften i Nakskov

af

Onsdag d. 4. december afholdte Nykøbing FC informationsaften hos Brian Jørgensen Automobiler/Peugeot med fokus på at udbrede kendskabet til klubbens visioner. 

Nykøbing FC er hele Lolland-Falsters hold, og det er derfor utrolig vigtigt for os at favne bredt og fortælle landsdelen om vores visioner på Lolland-Falsters vegne.

Onsdag d. 4. december var der derfor arrangeret en hyggelig informationsaften hos Brian Jørgensen Automobiler/Peugeot i Nakskov, hvor flere lokale virksomheder var dukket op for at høre mere om Nykøbing FC og visionerne om at bringe topfodbolden tilbage til gavn for hele Lolland-Falster.

Stubbekøbing-dreng og sportsdirektør i NFC, Claus Jensen, fortalte om fodbolden på Lolland-Falster og visionerne om at samle landsdelen omkring Nykøbing FC, så vi sammen kan bringe fodbold fra øverste hyld tilbage til Sydhavsøerne.

Kommerciel direktør, Søren Barslund, deltog ligeledes og han fortalte om klubbens store netværk samt vigtigheden at fællesskabet for, at vi sammen kan nå vores mål.

Aftenen blev rundet af med en masse gode snakke med virksomhederne og virksomhederne i mellem imens, at der blev serveret tapas fra Dannemare Forsamlingshus.