Nyt fra netværket

Marius Mortensen forlænger partneraftale

af

Jes fra Marius Mortensen Eftf. har forlænget partneraftalen med Nykøbing FC, det er vi meget stolte af, og har derfor talt med Jes, om det at være partner hos Nykøbing FC. 
Vi støtter op om Nykøbing FC, da vi mener det er vigtigt for et område som Lolland-Falster, også at være repræsenteret i de øverste rækker i fodboldverdenen.
Yderligere er det et faktum, at det tiltrækker folk udefra, når der kan vises store fodbold kampe live, udover de venner man selv har med derned og absolut også det netværk man får opbygget. 
Nykøbing FC er også en drivkraft i breddeklubben, til at gøre et stor flot ungdomsarbejde, hvilket giver fritidsaktivitet til rigtig mange af vores unge, så de har noget at foretage sig, og måske udvikle sig til, at blive den næste store førsteholdsspiller.
Derfor er det værd at støtte op om Lolland Falsters fodboldflagskib. Nykøbing FC vil gerne kvittere med et kæmpe tak, og mangler I en anden super oplevelse mellem de spændende kampe, så besøg Jes hos Marius Mortensens Eftf. i Frisegade 2.