Seneste nyt

Koch: Håber der kommer mange fans i morgen

af

Sebastian Koch ser frem til en spændende weekend, hvor han og resten af truppen håber på stort fremmøde i CM Arena.

Nykøbing FC går et par spændende dage i møde, hvor det hvis alt flasker sig kan ende ud med en oprykning til 1. division.

Spørger man rundt omkring i truppen, er det dog ikke for alvor en måde at anskue weekendens kamp på, som truppen deler.

Her er der i stedet fuld fokus på morgendagens opgave mod AB.

– Vi har fuld fokus på os selv, og det som vi skal ud at præstere i morgen eftermiddag. Uanset hvordan man vender og drejer tingene, så skal vi ud og have tre point mod AB. Det er vi meget opsat på, siger Koch inden, at han dog indrømmer, at han nok lige tjekker et vist resultat i aften.

– Jeg kan nok ikke løbe fra, at jeg trods alt lige hurtigt tjekker resultatet af HIK-kampen i aften, smiler sidste uges dobbelte målscorer.

AB er et af de mest formstærke mandskaber i 2. division, og der venter derfor Nykøbing FC en hård topkamp i CM Arena. Fine takter i de seneste uger har dog givet Sebastian Koch og co. stor selvtillid.

– Jeg synes generelt, at vi har stor selvtillid på holdet i øjeblikket, og det skal vi ud og bygge videre på i morgen, siger Koch inden, at han fortsætter.

– Det bliver en god kamp foran forhåbentlig en masse tilskuere, der kommer og bakker os op. Vi skal ud at levere det samme, som vi har gjort på det seneste, og jeg er sikker på, at det bliver en kamp med gang i.

Ved sidste hjemmekamp var tilskuerne tilbage i CM Arena, og Sebastian Koch glæder sig til igen at spille foran egne fans, der forhåbentlig dukker talstærkt op.

– Det betyder alverden for os, at der er tilskuere igen. Vi kan mærke, at folk er med os, og jeg håber virkelig, at der kommer mange i morgen. Det er nu, at det for alvor spidser til, så vi har brug for alt den opbakning, vi kan få, slutter Koch.

Der er kickoff i morgen kl. 15:00. Husk at købe din billet på nfc.eventii.dk allerede nu – så sparer du penge på voksenbilletter.

Til kampen gælder samme restriktioner som ved seneste hjemmekamp. Dem kan du læse mere om her.

Husk desuden Guldborgsund Kommunes flotte tilbud om gratis indgang til alle børn/unge i alderen 6-17 år, der er bosat i kommunen. Det kan du læse mere om her.