Seneste nyt

Jens Olsen: Der bliver knald på kampene

af

Cheftræneren ser frem til årets første træningskamp, hvor der bliver rig mulighed for at se både store profiler og klubbens talenter i kamp.

Kl. 11:00 i dag spilles årets første træningskamp, når divisionshold og talenter blandes og spiller tre gange 30 minutter i NFC Syd.

Spillerne har to ugers god træning bag sig, og nu glæder Jens Olsen sig til atter at se sine spillere i kamp.

– Først og fremmest er vi ellevilde efter at komme i gang med træningskampene, og vi glæder os alle helt enormt til at komme ud og få noget kamp i benene. Vi har valgt formatet med tre gange 30 minutter med tre meget blandede hold, fordi vi vil se alle i kamp og give flest muligt kampminutter i benene, siger cheftræneren.

Blandt træningskampens aktører vil flere af Nykøbing FC’s mange store talenter ligeledes være, og det glæder cheftræneren, der ser frem til at lade de unge spillere snuse til førsteholdet.

– Som klub er det vigtigt for os at pleje vores mange lokale talenter, hvem der uden tvivl er et rigtig stort potentiale i. Nu får flere af dem chancen for at komme op og mærke, hvordan det føles at spille seniorfodbold med nogle spillere, der er på et rigtig højt niveau, og det er jeg sikker på er enormt givtigt for deres videre udvikling, siger Jens Olsen, der håber på at se mange tilskuere i NFC Syd.

– Jeg forventer, at der bliver knald på de tre kampe, fordi der er rigtig mange, der byder sig til og vil vise sig frem. Det bliver helt sikkert underholdende, og jeg kan kun opfordre folk til at komme i NFC Syd klokken 11:00.

Den interne træningskamp er den første af i alt seks foreløbigt planlagte træningskampe, og du kan læse mere om programmet her.