Seneste nyt

Høholt: Vi er klar til at angribe kampen

af

Lørdag venter Fremad Amager, og det er en kamp, som Thor Høholt og resten af NFC er klar til at gå ud og angribe.

Der venter en spændende kamp i Sundby Idrætspark, når Nykøbing FC lørdag eftermiddag byder hjemmeholdet fra Fremad Amager op til dans.

Fremad Amager er et af de hold, der ligger lige over nedrykningsstregen, hvorfor NFC lørdag kan bide amagerkanerne i haserne med en sejr.

Forsvarsspiller Thor Høholt glæder sig til opgøret.

– Vi glæder os. Det bliver en spændende kamp, hvor vi kan få indhentet nogle af de hold, der ligger over os. Vi har forberedt os godt, og vi er klar til at angribe kampen. Vi ved, hvilken opgave vi skal ud at udføre, og vi ved, at kampen er rigtig vigtig. Så vi har arbejdet stenhårdt i den her uge, siger Høholt, inden at han fortsætter.

– Jeg forventer en tæt kamp, der som altid vil bølge frem og tilbage. Det handler om, at vi udnytter de gode perioder, og at vi står godt imod i de mindre gode perioder. Sådan er det ofte i NordicBet Ligaen, og det er vi helt klar på.

Thor Høholt har været i NFC i små to måneder efterhånden, og her har han på det seneste fået meget spilletid i det centrale forsvar.

Selv glæder han sig over sin foreløbigt korte tid i klubben.

– Jeg havde håbet på en start, som den jeg har fået, og jeg er meget glad for, at jeg i øjeblikket får en masse spilletid. Jeg har arbejdet hårdt for at gøre mig fortjent til at spille, og jeg synes at det er pisse fedt at mærke den tillid, som trænerteamet har vist mig. Jeg er rigtig glad for at være i klubben, siger Høholt, som føler, at han er blevet hjulpet godt på plads af sine defensive kollegaer.

– Det er nogle rutinerede gutter, som jeg i øjeblikket er havnet sammen med dernede. De har været rigtig gode til at hjælpe mig ind i flowet, og de er jo generelt ledere på hver deres måde. Jeg synes, at vi klinger rigtig godt sammen, og jeg glæder mig til, at vi bliver endnu skarpere.

Der er kampstart i morgen kl. 14:30, og du kan få en fribillet til kampen. Læs mere her.