Seneste nyt

Opråb til eksil-sydhavsboere: Kom i Sundby Idrætspark og støt NFC

af

Lørdag går turen til Sundby Idrætspark, hvor Fremad Amager tager imod NFC. Vi står klar med en fribillet til de første 50, der kommer og støtter hele Lolland-Falsters hold.

I løbet af de seneste år, har vi oplevet stor opbakning på udebane i Københavnsområdet. Opbakningen kommer blandt andet fra eksil-sydhavsboere, der af den ene eller anden årsag har forladt Lolland-Falster, og nu bor i hovedstaden.

Kærligheden til NFC er dog heldigvis ikke forsvundet, og spillerne nyder godt af den store opbakning.

Lørdag går det igen løs i København, når vi besøger Fremad Amager i Sundby Idrætspark, og vi vil gerne opfordre alle eksil-sydhavsboere til at indfinde sig og støtte deres hjemstavns fodboldflagskib.

Gratis billet til de første 50

For at sikre den bedst mulige opbakning til drengene, vil der være gratis billetter til de første 50 NFC-fans, der ankommer til Sundby Idrætspark.

Vi har en repræsentant stående ved indgangen ad Irlandsvej, hvor man kan få sine billetter. Indgangen ved Irlandsvej er ikke hovedindgangen, men i den anden ende af hovedtribunen af, hvor hovedindgangen ligger.

Lad os give drengene en kæmpe opbakning, så hjemmeholdet kan både se og mærke, hvordan det ser ud, når Lolland-Falster står sammen.