Nyt fra netværket

Få et gratis sikkerhedstjek af MP Alarm og Låseteknik

af

MP Alarm og Låseteknik ApS og Nykøbing FC fortsætter samarbejdet og rejsen mod Superligaen sammen.

Det er med stor glæde, at Nykøbing FC kan fortælle, at vores trofaste partner MP Alarm og Låseteknik fortsat er med på rejsen.

Michael Pedersen har med sin virksomhed været med hele vejen, og han nyder Nykøbing FC’s høje ambitioner og fokus på det lokale.

– Vi synes godt om Nykøbing FC’s budskab, og vi vil rigtig gerne støtte op om et lokalt holds store ambitioner og drømme om Superliga-fodbold på landsdelen. Det betyder meget for os, at Nykøbing FC vægter det lokale lige fra ungdomsarbejdet til divisionsholdet, og det vil vi rigtig gerne være med til at fremme, fortæller indehaver Michael Pedersen.

MP Alarm og Låseteknik blev startet tilbage i 1999 og siden da, har de været knivskarpe på alt inden for sikring. Uanset om det er tyverialarmer, videoovervågning eller låse, så er MP Alarm og Låseteknik leveringsdygtige til både private og erhverv.

Det er derfor bare med at gribe chancen og gøre brug af MP Alarm og Låsetekniks flotte tilbud om et gratis sikkerhedstjek.

– Vi kører mere end gerne ud og laver et gratis sikkerhedstjek. Vi vil rigtig gerne hjælpe folk, hvis de er i tvivl om, hvor deres hus er ’svagt’ ift. sikkerhed. Vi vil rigtig gerne give ud af vores ekspertise, så folks bopæl kan blive sikret bedst muligt, siger Michael Pedersen.

Du kan læse meget mere om MP Alarm og Låseteknik på deres hjemmeside, som du finder her.