Nyt fra netværket

East Logistics øger sit engagement i Nykøbing FC

af

Nykøbing FC kan glæde sig over fortsat at have East Logistics på holdet, da de har forlænget og øget deres engagement i klubben.

East Logistics har gennem efterhånden mange år været en del af Nykøbing FC. Det er derfor med stor glæde, at vi kan offentliggøre, at East Logistics også fremadrettet vil være med på rejsen mod Superliga 2020.

Natacha Koch, der er COO i virksomheden, lægger stor vægt på, at Nykøbing FC ligesom dem har stor fokus på den lokale forankring.

– Den lokale forankring som Nykøbing FC også lægger stor vægt på, betyder meget for os. Det er medvirkende til, at vi synes, at vi vil støtte op omkrig klubben.

– Vi er selv en lokal transportvirksomhed, der brænder for at skabe arbejdspladser i lokalmiljøet og som i det hele taget vil arbejde for de lokale virksomheder. Hvis vi selv har noget vi skal have lavet, så prøver vi også at holde det lokalt. Vi vil rigtig gerne bruge det lokale samfund til de ting, som vi har brug for, siger Natacha Koch.

Med det øgede engagement er East Logistics fortsat med på rejsen med Superliga 2020, og det er et projekt som Natacha Koch helt bestemt tror på.

– Vi tror helt bestemt på Superliga 2020-visionen. Vi er meget glade for fortsat at være med på rejsen, slutter hun.

På billedet ses Natacha Koch, Jan Koch og Chris Thorsheim, hvis trøje er sponsoreret af East Logistics.

Du kan læse mere om East Logistics her.