Nyt fra netværket

Beierholm øger og forlænger deres engagement i Nykøbing FC

af

Nykøbing FC kan glæde sig over fortsat at have Beierholm med på Superliga2002-rejsen, da revisions- og rådgivningsfirmaet både har forlænget og øget deres sponsorat.

Det er med stor glæde, at Nykøbing FC kan offentliggøre, at en fast mand på holdet gennem klubbens historie, har forlænget og øget deres sponsorat.

Registreret revisor og mangeårig NFC-mand Arne Jensen glæder sig over den nye aftale, som han mener gavner både Nykøbing FC og Beierholm.

– Vi har valgt at forlænge vores sponsorat af Nykøbing FC, fordi vi anser klubben for at være et rigtig godt og ambitiøst projekt. Vi vil gerne støtte op omkring klubben, fordi vi jo selvfølgelig ønsker at støtte op om klubben, men også fordi Nykøbing FC er en god platform at markedsføre sig på i lokalområdet, siger Arne Jensen.

Det er ingen hemmelighed, at Nykøbing FC vil i Superligaen, og det er et vision, som Arne Jensen tror på.

– Vi er meget opsatte på, at Superliga2020-planerne bliver til virkelighed. Vi kan bevise, at vi her på Lolland/Falster igen kan skabe noget stort inden for fodbold.

– Jeg tror på, at det lader sig gøre. Jeg har jo været med siden, at klubben blev stiftet som NFA, og jeg tror mere på det nu end nogensinde. Klubben har fået en økonomi, der gør, at vi kan gøre os gældende, og samtidig har vi også fået et hold, der kan spille os op i Superligaen, fortæller Arne Jensen, inden han slutter.

– Overordnet set ønsker vi at være med til at markedsføre Nykøbing FC, fordi vi mener, at vi sammen kan skabe noget stort for landsdelen.

På billedet ses Beierholms Svend Sand og Glenn Hartmann.

Vil du læse mere om Beierholm, kan du besøge deres hjemmeside her.