Nyt fra netværket

Advokatfirmaet Drachmann forlænger: Naturligt for os at være med i Nykøbing FC

af

Nykøbing FC og Advokatfirmaet Drachmann fortsætter samarbejdet.

Det er med stor glæde, at vi i Nykøbing FC endnu en gang kan konstatere, at vi har yderst loyale samarbejdspartnere.

Denne gang er det Advokatfirmaet Drachmann, der har sat deres underskrift på en forlængelse af partnerskabet med Nykøbing FC.

Advokatfirmaet Drachmann er over 100 år gammelt og har siden sin oprindelse været rodfæstet i Nykøbing Falster. Drachmann har en stolt tradition for at bakke op om lokalområdet, og det falder dem derfor også naturligt at være med omkring Nykøbing FC.

– Vi lægger stor vægt på at tage del i lokalområdet og have kendskab til, hvad der foregår på vores kanter – både kommunalt, regionalt og erhvervsmæssigt.

– At være med i Nykøbing FC er derfor helt naturligt for os, fordi vi gerne vil give klubben mulighed for at markedsføre Lolland og Falster på den bedst mulige måde, fortæller partner Lone Rømø inden, at hun også fortæller om advokatfirmaets engagement i breddeafdelingen.

– Vi støtter også breddeafdelingen i Nykøbing FC, fordi vi ser det som en naturlig del af klubbens samlede succes og mål om Superliga i 2020. Vi tror på at gode resultater smitter og inspirerer alle, der selv spiller eller blot holder af fodbold.

Lone Rømø er altid på plads i Drachmann Loungen i Nykøbing F. Idrætspark, når Nykøbing FC spiller hjemme, og hun nyder atmosfæren og det gode netværk, der omgiver klubben.

– Jeg synes, at Nykøbing FC har nogle rigtig fine arrangementer både til hjemmekampe, men også uden for kampdage. Der er et godt netværk omkring klubben, og det gør også, at det er hyggeligt at deltage i diverse arrangementer.

– Man møder altid en masse mennesker, og så er det jo kun naturligt at snakken om alt det erhvervsmæssige opstår, siger Lone Rømø.

Netop det store netværk i Nykøbing FC er et udtryk for det store sammenhold, som erhvervslivet på Lolland-Falster og Nykøbing FC har i forbindelse med jagten på Superliga i 2020. Den samhørighed nyder Advokatfirmaet Drachmann ligeledes at være en del af.

– Jeg tror selvfølgelig på planerne om Superliga i 2020. Jeg synes, at der bliver gjort en kæmpe stor indsats for, at det skal lykkes, og det er godt at alle kræfter bliver lagt sammen på landsdelen, så vi kan få Superligaen til Lolland og Falster, slutter Lone Rømø.

På billedet ses Lone Rømø med Jordan Wilson og Mads Kaalund, der viser det træningstøj frem, som Advokatfirmaet Drachmann ligeledes sponsorerer.

Vil du læse mere om Advokatfirmaet Drachmann, kan du finde deres hjemmeside her.