Seneste nyt

Wilson: Specielt at møde min gamle klub

af

Fredag spiller Nykøbing FC opstartens sidste træningskamp, når modstanderen hedder Chicago Bridges. Jordan Wilson har en fortid i klubben, og det er ifølge midtbaneslideren derfor specielt for ham at møde dem.

Sæsonens første divisionskamp nærmer sig med hastige skridt, men inden det hele for alvor går løs, spiller Nykøbing FC sidste træningkamp på fredag, når Chicago Bridges kommer på besøg.

Nykøbing FC’s midtbanedynamo Jordan Wilson har en fortid i Chicago Bridges, hvorfor han kender klubben bedre end de fleste.

– Dengang jeg var i klubben, var det en masse spillere fra universitetet, der slog sig sammen og brugte sommeren på at træne, inden de skulle tilbage til skolen og spille i august.

– Vi kan meget vel stå overfor en blanding af meget unge spillere og spillere, der lige er blevet færdige med universitetet. Det er svært at sige, hvordan deres hold ser ud lige nu, men vi kan med sikkerhed regne med, at de kommer til at arbejde stenhårdt.

– Deres træner har selv spillet på højt niveau, og han er en meget hård fyr, der nærmest ser fodbold som en krig. Det smitter også af på spillerne, der kæmper virkelig hårdt for tingene. Alle spillerne er meget sultne efter at spille og bevise noget, så det er et meget hårdtarbejdende hold, siger Jordan Wilson.

Chicago Bridges består primært af kontraktfrie spillere, der drømmer om at tilspille sig en professionel kontrakt. Amerikanerne er samarbejdsklub med HB Køge, der i en årrække har stået for et besøg, hvor Bridges-spillerne turnerer rundt i Danmark og får lov til at vise sig frem i træningskampe mod danske hold.

For vores egen Jordan Wilson var netop den tur i sin tid ganske nyttig, og det har bidraget til at udvikle den spiller, der i dag huserer på Nykøbing FC’s midtbane.

– Dengang jeg var i Chicago Bridges for seks år siden, tog vi også til Danmark om sommeren. Vi var et slags rejsehold, hvor spillerne var 18-19-20 år. Vi spillede mod gode danske hold, og det gav en masse god erfaring. Det var med til at gøre mig til den spiller, som jeg er i dag.

– Det er lidt sjovt og specielt at møde det hold, hvor det hele startede. Da jeg spillede der, var det min drøm at spille fodbold i Europa, og spille for et hold, som jeg var glad for. Man kan sige, at jeg lever den drøm nu, hvor jeg spiller for et godt hold, der er på vej mod Superligaen, slutter Nykøbing FC’s nummer fire, Jordan Wilson.

Kampen mod Chicago Bridges spilles klokken 16:00.