Seneste nyt

Wilson: Jeg bliver aldrig helt færdig med NFC

af

Jordan Wilson stopper i Nykøbing FC og vender hjem til Canada. Det er dog ikke uden vemod, at canadieren siger farvel til klubben, der har været med til at forme ham som menneske.

Efter fem fantastiske år med Jordan Wilson i klubben, rejser den altid smilende forsvarsspiller hjem til Canada for at være tættere på familien.

Wilson har med sine næsten 150 kampe for NFC spillet en enorm rolle både på og udenfor banen og selv, har han da også fået klubben under huden.

– Nykøbing FC er min første rigtige klub, og den vil altid være rigtig vigtig for mig. Jeg kom da jeg var 23 år, men det føles som om, at jeg er vokset op her. Jeg har brugt nogle vigtige år af mit liv i klubben, så den har været med til at forme mig til den mand, som jeg er i dag.

– Jeg har fået lov til at arbejde med mit håndværk sammen med en masse andre ildsjæle, der elsker fodbold, og det har gjort mig til både et bedre menneske og en bedre fodboldspiller, siger Jordan Wilson.

Familielivet trækker

Nykøbing FC og Jordan Wilson har utvivlsomt været glade for hinanden i de seneste fem år, men familielivet hjemme i Canada trækker i Wilson.

– Det er vigtigt for mig at komme hjem til familien. Normalt savner jeg ikke nogen, men efterhånden som jeg er blevet ældre, så savner jeg dem derhjemme rigtig meget. Jeg har været væk hjemmefra siden jeg var 17, så det er vigtigt for mig at komme hjem og lige tjekke ind og nyde det at være sammen med dem.

– Jeg mener, at man altid er nødt til at reflektere over sig selv, og jeg føler, at jeg har brug for noget nyt og at komme hjem til Canada for nu. Om jeg skal hjem og have et normalt job eller finder mig en anden klub, ved jeg ikke endnu, men jeg synes det ville være unfair overfor Nykøbing FC, hvis ikke jeg føler, at jeg er på 100%. Det skylder jeg klubben at være, fortæller Wilson.

Nykøbing FC er mit andet hjem

Når man snakker med Jordan Wilson om hans afsked med Nykøbing FC, fornemmer man tydeligt, at det er specielt for ham og at klubben betyder noget særligt.

Wilson ser da også Danmark og Nykøbing FC som værende sit andet hjem.

– Nykøbing FC og Danmark er blevet mit andet hjem. Jeg vil følge klubben tæt fremover, og jeg vil som minimum komme på besøg igen. Klubben har givet mig så meget – jeg kan næsten ikke sætte ord på det.

– Der er så mange mennesker, der har investeret i mig og sat deres lid til mig, og det betyder utrolig meget for mig. Hvis nogen i fremtiden spørger mig om Nykøbing FC, så vil jeg altid og udelukkende tale positivt om klubben.

– Nykøbing FC er ikke en klub, jeg nogensinde bliver færdig med eller vil sige farvel til. NFC er min klub. Selvom jeg er canadier og fra Toronto – så er det her, at jeg føler mig hjemme. Klubben er en stor del af, hvem jeg er, siger han

Tak til fansene

Wilson har prøvet det meste i Nykøbing FC – lige fra en oprykning i sidste sekund i Thisted, topkampe i NordicBet Ligaen og en nedrykning fra samme række.

Wilson har naturligvis sine sportslige højdepunkter, men det er dog det særlige sammenhold i klubben, som han frem for alt vil huske tilbage på.

– Man kommer hver dag i klubben og er i princippet på arbejde, men Nykøbing FC er en særlig klub, hvor du får lov til at arbejde med en masse mennesker, som du føler er familie. Selvom gruppen af mennesker har ændret sig over de fem år, jeg har været her, så er den følelse blevet bevaret, og det er meget specielt.

Nykøbing FC’s loyale fans har også en stor plads i Wilsons hjerte, hvorfor de også får en tanke med på vejen fra Wilson.

– Tak til alle fansene. Deres støtte har været fantastisk, og de er med til at gøre klubben til én ud af en million. Det er vigtigt, at de fortsætter deres opbakning selvom, at vi nu skal en tur i 2. division. Alle omkring klubben er med til at gøre NFC særlig, og det både tror jeg og håber meget på fortsætter fremadrettet, slutter han.

Wilson har spillet 148 kampe og scoret tre mål for klubben.