Seneste nyt

Wilson: I Nykøbing FC giver vi aldrig op

af

Målet er top-seks, men drømmen er top-tre. Det kræver hårdt arbejde at nå derop, men ifølge Jordan Wilson tror NFC-drengene i den grad stadig på, at holdet kan blande sig i toppen.

NordicBet Ligaen er historisk tæt, og med otte spillerunder tilbage, er endnu intet afgjort.

Nykøbing FC meldte før sæsonen ud, at målsætningen for denne sæson var en placering blandt de øverste seks hold, og det er en målsætning, der pt. ser ud til at blive levet op til.

I kraft af den tætte række og de flotte præstationer gennem sæsonen er en placering i top-tre dog for første gang i umindelige tider på Lolland-Falster ikke utopi, og spørger man Jordan Wilson har holdet langt fra opgivet at blande sig i den absolutte top.

– Vi har ikke vundet lige så mange kampe på det seneste, som vi gerne ville, men ingen på det her hold ligger sig ned bare fordi, at vi oplever lidt modgang. I Viborg viste vi, hvad vi er lavet af og fik et point med hjem mod topholdet selvom, at vi var bagud to gange og var en mand i undertal. Det kendetegner virkelig den her gruppe, og fortsætter vi på den måde, så kommer sejrene også til os, siger Jordan Wilson, inden at han kigger på tabellen.

– Vi ligger i den top-seks, der jo er vores målsætning, men når rækken er så tæt, kan vi selvfølgelig ikke lade vær med at kigge opad. Vi stiller os ikke tilfredse, og jeg kan love jer for, at vi ikke giver op – det gør man aldrig i Nykøbing FC. Vi er urokkelige i vores tro på egne evner, og det skal vi ud og vise på søndag.

Søndagens møde med FC Roskilde er det tredje af slagsen i denne sæson, og de to første er endt uafgjort. Wilson forventer da også en ny hård kamp mod en dygtig modstander.

– Det er altid tætte kampe mod FC Roskilde, så vi skal være knivskarpe på dagen. Roskilde ligger nede i bunden, men vi ved alle, at de er et bedre hold end placering viser, så der er i hvert fald ingen risiko for, at vi kommer til at undervurdere dem bare fordi, at de ligger nummer 10, slutter Wilson.

Der er kickoff i CM Arena klokken 13:45 på søndag.