Seneste nyt

Warming: Startplads giver blod på tanden

af

Magnus Warming startede inde i sidste weekend, og det giver ifølge den teknisk stærke offensivspiller blod på tanden.

18-årige Magnus Warming fik sidste weekend sin startdebut for Nykøbing FC, da det blev til 1-1 mod Lyngby BK.

Warming spillede en flot kamp på kanten, hvor han viste prøver på sine store offensive kvaliteter. I anden halvleg blev han udskiftet til klapsalver fra CM Arena, og startdebuten giver da også mod på mere.

– Det var fedt at starte inde, og jeg synes også, at det gik okay. Det giver blod på tanden, at Jens (Olsen, red.) viser mig tillid og starter med mig på banen, og det er noget jeg vil betale tilbage med via gode præstationer til både træning og i kamp. Jeg kan ikke vente med at komme ud og vise mig frem foran alle hjemme i CM Arena igen, siger Warming, der sætter pris på den store opbakning han mærker.

– Både på udebane mod Fremad Amager og i de to hjemmekampe, har jeg kunne mærke tilskuernes opbakning til både mig og holdet. Jeg har også lagt mærke til Nordkurvens sang til mig, og den er jeg utrolig glad for, griner Warming.

I morgen gælder det FC Fredericia, og den unge offensivspiller spår en seværdig kamp med nerve i.

– Fredericia er et godt hold, men jeg føler også, at vi er rigtig godt forberedte. Gutterne vandt heroppe i efteråret, og vi tror alle på, at vi kan gøre det igen. Det bliver en seværdig kamp mellem to godt spillende hold, der begge har meget på spil – det bliver en rigtig fed kamp, slutter Warming.

Der er kampstart i morgen på Monjasa Park klokken 13:45.