Seneste nyt

Warming: Glæder mig til at komme i kamp igen

af

Magnus Warming kan fredag gøre comeback efter endt karantæne, og den unge teknikker glæder sig til at komme tilbage på grønsværen.

Da Nykøbing FC tidligere på sæsonen mødte FC Roskilde endte kampen tidligt for Magnus Warming, da han fik et rødt kort.

Forseelsen gav tre spilledages karantæne, men de er nu overstået, hvorfor offensivspilleren igen er klar til at trække i NFC-trøjen. Den overståede karantæne glæder Warming, der tripper for at komme i kamp igen.

– Jeg kan slet ikke vente med at komme i kamp igen. Jeg er enormt sulten efter at komme ud og vise, hvad jeg kan og ikke mindst gøre godt for, at jeg dummede mig mod Roskilde. Jeg tripper for at trække i trøjen igen, og jeg glæder mig bare til at komme ud og yde mit bedste for klubben, siger Warming.

Selvom Warming ikke har spillet mange kampe på det seneste, så føler kantspilleren dog ingen form for rust. Klubbens stærke træningsmiljø har gjort, at han føler sig skarp og klar til kamp.

– Nu fik jeg heldigvis spillet i vores pokalkamp mod HB Køge, men derudover er det ikke meget kamptræning jeg har fået på det seneste. Træningen har dog bare som altid været fantastisk, så jeg føler mig knivskarp og klar til kamp, fortæller Warming.

Senest Nykøbing FC mødte Kolding blev det til en 3-2-sejr hjemme i CM Arena efter en kamp, hvor NFC ellers var bagud 0-2.

Spørger man Warming må resultatet hellere end gerne blive det samme, men sejren behøver ikke være nær så bøvlet at få trukket i land.

– Mod Kolding, og i mange af de andre kampe, er vi kommet bagud, hvorefter vi har skulle kæmpe os tilbage. Det har vi gjort rigtig godt, men i morgen skal vi ud og levere fra første fløjt, så det er os, der får en god start på kampen. Seneste kamp mod Kolding var noget specielt, men der er ingen grund til, at vi skal tvinges ud i sådan et stort comeback igen, slutter Warming.

Der er kickoff på kampen mod Kolding i morgen kl. 18:00, og du kan følge kampen direkte på TV3 Sport.