Seneste nyt

Warming: En helt speciel følelse

af

Magnus Warming lavede i går sit første NFC-mål, da han scorede til 1-0 i sejren over Hvidovre. Det var ifølge offensivspilleren meget specielt for ham.

Ved stillingen 0-0 og et kvarter tilbage af opgøret, blev Magnus Warming sendt på banen i gårsdagens kamp mod Hvidovre.

Magnus Warming var allerede under opvarmningen blevet mødt med opmuntrende sang fra de fremmødte fans, og Nykøbing-drengen betalte hurtigt tilbage med et flot solomål til 1-0.

Ifølge Warming var både modtagelsen fra fansene og hans første mål for Nykøbing FC helt specielt for ham.

-Det er jo sådan et indhop man drømmer om, og jeg kunne ikke have ønsket mig et bedre tidspunkt at score mit første NFC-mål på. Det er meget specielt for mig at score i NFC-trøjen og ikke mindst på hjemmebane, siger Warming inden, at han roser fansene.

– Allerede under opvarmningen hørte jeg, at de sang min sang, og jeg sætter utrolig stor pris på, hvordan de har bakket mig op fra dag ét her i klubben. Det var fantastisk at komme ind og betale tilbage til fansene og være med til at give dem den hjemmesejr, som de fortjener.

Sejren var den anden i træk for Nykøbing FC, og det betyder ifølge Magnus Warming enormt meget for holdet at runde sæsonen godt af.

– Der er ingen tvivl om, at sejren i Thisted var vanvittigt vigtig for os, men det var lige så vigtigt at følge godt op på den og få gang i en stime, så vi kan slutte sæsonen godt af. Der er en rigtig god stemning i truppen, og nu glæder vi os bare over, at vi allerede skal spille igen på søndag, slutter Warming.

Næste opgave for Nykøbing FC er HB Køge på udebane.