Seneste nyt

Warming: Det føles som at være hjemme

af

Magnus Warming vender hjem til Nykøbing FC på en lejeaftale, og det føles ifølge offensivspilleren som det helt rigtige og naturlige valg.

I 2015 skiftede Nykøbing-drengen Magnus Warming barndomsklubben Nykøbing FC ud med en tilværelse i Brøndby IF. Den dengang blot 15-årige offensivspiller havde indtil da fået sin fodboldopdragelse i Nykøbing FC, og han glæder sig over at være tilbage, hvor han trådte sine barnefodboldstøvler.

– Det er dejligt at være tilbage i vante omgivelser. Jeg kender jo klubben rigtig godt, og da jeg trådte ind i klubhuset, kunne jeg med det samme mærke, at det føltes som at være hjemme igen. Jeg kan allerede mærke, at det var den helt rigtige beslutning at gribe muligheden for, at i en periode at vende hjem til Nykøbing FC på den her lejeaftale, siger Warming inden, at han fortsætter.

– Jeg synes, at Nykøbing FC var en rigtig god mulighed for, at jeg fortsætte min udvikling både på banen, fysisk og mentalt.

Magnus Warming er udpræget kantspiller, og han ser Nykøbing FC’s måde at spille fodbold på som værende ideel i forhold til egne evner.

– Jeg tror, at måden der spilles fodbold på her i Nykøbing FC passer mig rigtig godt. Jeg er en udpræget kantspiller med forcer i en-mod-en spillet, så det er rigtig fint, at vi spiller med kanter her. Jeg kender ikke systemet perfekt endnu, men jeg ved, at presspillet også er noget, som NFC vægter højt, og der har jeg været i en god skole i Brøndby IF, siger han.

Nykøbing-drengen har allerede været på træningsbanen med sine nye holdkammerater, og det var ikke med lutter fremmede ansigter.

– Drengene på holdet har taget rigtig godt imod mig. Jeg kendte jo lidt Andreas ’Mini’ Jørgensen og Nikolaj Bonde på forhånd. Jeg spillede med Andreas i tre måneders tid, da jeg sidst var i klubben, så det er dejligt at komme tilbage til lidt velkendte ansigter. Alle har været rigtig imødekommende, og jeg er sikker på, at det nok skal blive rigtig godt, siger Warming, der aldrig helt har sluppet Nykøbing FC, som han repræsenterede forud for sit skifte i 2015 til Brøndby IF.

– Jeg har selvfølgelig fulgt med i klubbens udvikling. Nykøbing FC er jo min barndomsklub, og den betyder noget specielt, så jeg har hørt mange gode ting og fulgt med i resultaterne undervejs. Jeg glæder mig til at være en del af klubben nu, slutter han.

Position: Kantspiller

Fødselsdato: 8. Juni 2000 (18 år)

Tidl. klubber: Nykøbing FC og Brøndby IF.