Seneste nyt

Wagner: Vi har brug for hele CM Arena

af

Joachim Wagner håber på en medlevende CM Arena, når Nykøbing FC senere i dag tager imod Fremad Amager.

I dag skal vi tilbage på sporet og have tre point!

Sulten efter tre point i Nykøbing FC-truppen er ikke til at tage fejl af, og Joachim Wagner håber på, at CM Arena er lige så klar som holdet til at give de ekstra procenter for, at holdet kan komme tilbage på sejrsporet.

– Det er ingen hemmelighed, at september ikke var en god måned for os. Ingen af mere trætte af dét, end vi er i truppen. Vi vil tilbage på rette spor, og der er ikke andet for end at gå ud og dø med støvlerne på i dag. Vi skal ud og vise, at CM Arena er vores hjemmebane, og at man ikke bare kommer til Lolland-Falster og tager tre point med hjem.

– Vi har ikke forkælet vores fans på det seneste, men vi har brug for, at hele CM Arena er med os i dag. Jeg sad selv på tribunen i nogle af de første kampe i sæsonen, og der kunne jeg godt mærke, at folk virkelig var med os. Gode tacklinger, energiske returløb og gode offensive aktioner blev alle bifaldet, og det er lige præcis den gejst, som vi lever af inde på banen. Det håber jeg at mærke igen i dag, siger Joachim Wagner.

Fremad Amager er inde i en god stime og har vundet deres seneste tre kampe mod henholdsvis FC Fredericia, FC Roskilde og FC Midtjylland.

Senest de mødte Nykøbing FC endte det dog med et nederlag, og Joachim Wagner ser muligheder for en gentagelse.

– Der er ingen tvivl om, at Fremad Amager er et godt fodboldhold, og kampen i Sundby Idrætspark i august var uden tvivl en af de mest underholdende og velspillede kampe i NordicBet Ligaen i denne sæson. Når det er sagt, så viste vi jo også ved den lejlighed, at vi kan slå dem, og jeg kan ikke se, hvorfor det ikke skulle kunne lade sig gøre igen. Jeg er sikker på, at det bliver endnu en fed kamp, slutter Wagner.

Der er kampstart kl. 14:00 i CM Arena.