Seneste nyt

Wagner: Stolt af indstillingen – ærgerlig over nederlaget

af

Joachim Wagner var træt af de to sene scoringer i dagens kamp, men fremhæver den flotte holdindsats, der var tæt på at give hårdt tilkæmpede point.

Efter to mål i dommerens tillægstid og en lille time i undertal, tabte Nykøbing FC med 2-1 til FC Fredericia i dagens NordicBet Liga-kamp.

Nederlaget er især ærgerligt, da Nykøbing FC-drengene fightede forbilledligt og ikke gav mange chancer væk til værterne, der ellers i størstedelen af kampen havde en mand mere på banen.

Joachim Wagner er godt træt af resultatet, men roser samtidig sine medspillere for en flot holdindsats, der var tæt på at kaste point af sig.

– Jeg er selvfølgelig rigtig ærgerlig. Alle mand knoklede 110 %, og når vi er en spiller i undertal, så kan jeg virkelig ikke sætte en finger på nogle af drengenes vilje samt arbejdsindsats. Når det er sagt, så er det selvfølgelig bittert at tabe på den her måde. Vi skulle som minimum have haft det ene point.

– Fredericia har alt spillet, men jeg synes ikke rigtigt, at de bliver farlige. Vi er meget påpasselige i defensiven, og de havde store problemer med at nedbryde os. De får selvfølgelig lidt chancer – sådan vil det næsten altid være, når man er i undertal, og derfor synes jeg også, at det var fair, at de fik det første mål – det andet skulle de aldrig have haft.

– Vi spiller en lille time i undertal, og alligevel står jeg og føler, at vi skulle have haft noget med hjem herfra. Selvom vi taber, kan vi være stolte af indstillingen og den måde, der blev fightet på. Det er trods alt værd at tage med, siger Joachim Wagner.

Dagens målscorer til 1-0 er indstillet på at komme hurtigt videre fra dagens kamp, og han lader sig bestemt ikke slå ud af én dårlig oplevelse.

– Vi står sammen, og det er vi blevet rigtig gode til at gøre. Det er marginalerne, der afgør det i 1. division, og det var det også i dag – desværre var det mod os den her gang.

– Vi skal ikke lade os slå ud af det her. Den her række er så tæt, at hvis vi vinder mod Næstved i næste weekend, så er vi med igen. Vi kæmper videre, og det er ikke den her kamp, der piller selvtilliden fra os, slutter han.

Næste opgave er som Wagner siger mod Næstved. Den kamp spilles d. 31. marts klokken 13:45 i CM Arena.