Seneste nyt

Wagner: Jeg vil i Superligaen med Nykøbing FC

af

For kort tid siden forlængede Joachim Wagner sin kontrakt med Nykøbing FC, og det er med ét mål for øje – Superligaen.

Joachim Wagner debuterede for 10 år siden som 17-årig i Nykøbing FC og siden da, har han været fast omkring førsteholdet i Nykøbing FC.

Wagner har derfor ikke overraskende fået store følelser for Nykøbing FC, og de er sammen med hans høje ambitioner stærkt medvirkende til, at han tidligere på dagen forlængede sin kontrakt med hjerteklubben.

– Jeg har valgt at forlænge min kontrakt, fordi Nykøbing FC er min klub, og det er her, hvor jeg allerhelst vil være. Nykøbing FC er ’hjem’ for mig – det er der slet ingen tvivl om. Jeg kender klubben og alle mennesker omkring den, og det giver mig rigtig meget.

– Da Claus Jensen og Claus Meyer i 2015 gik ind i klubben, der satte jeg mig også et mål om, at jeg skulle i Superligaen med NFC, og den drøm vil jeg stadig være en del af. Der er ikke noget, der ville gøre mig gladere, end hvis vi lykkes med at rykke op. Jeg føler ikke, at jeg endnu har opnået alt det, som jeg skal med Nykøbing FC, så det føles derfor meget naturligt for mig at forlænge, siger en glad Joachim Wagner.

Vil betale tilbage til NFC og Lolland-Falster

Med hele 254 førsteholdskampe for Nykøbing FC, er det kun anfører Lars Pleidrup, der i den nuværende trup har flere NFC-optrædener på cv’et, og det på trods af Wagners blot 26 år.

Det skyldes ikke mindst en tidlig debut, hvor den farlige nakskovit fik chancen allerede som 17 årig. Joachim Wagner vil derfor rigtig gerne betale tilbage til både den klub og landsdel, der har været med til at forme ham til den spiller, som han er i dag.

– Nykøbing FC er den klub, der gav mig chancen for at blive fodboldspiller, så den betyder naturligvis rigtig meget for mig. Jeg har rigtig svært ved at se mig selv i andre klubber, fordi jeg føler virkelig, at jeg skylder klubben og landsdelen en masse, fortæller Wagner inden, at han uddyber.

– Jeg er meget romantisk omkring, hvor jeg kommer fra, så jeg vil rigtig gerne se, at der sker noget i den klub og generelt på Lolland-Falster, hvor jeg kommer fra. Jeg kan rigtig godt lide idéen om, at vi er et lokalt forankret hold, så for mig er det naturligt, at jeg skal være en del af det.

Joachim Wagner er dermed fortsat en del af Nykøbing FC, der går et ekstremt spændende år i møde. Offensivspilleren er da også topmotiveret og fuld af tro på, at klubben fortsat kan lege med i den sjove ende af tabellen til foråret.

– Jeg tror helt ind i sjælen på, at vi kan spille med om oprykningen, og at vi efter sommerferien spiller i Superligaen. Vi skal ud og give den fuld gas, give det en chance og hvis det så ikke lykkes i denne omgang, så knokler vi bare videre og fortsætter med at rykke os, som vi har gjort kontinuerligt over længere tid, siger han.

Wagner står noteret for fire mål i indeværende sæson, men det er ifølge angriberen ikke nok. Han er derfor topmotiveret omkring at komme stærkt ud til forårssæsonen.

– Jeg kommer som altid topmotiveret ud til sæsonen, og jeg vil gøre alt for, at jeg ikke render ind i nogle skader. Vi har en ekstremt dygtig fysisk afdeling, og jeg stoler meget på, at jeg i samarbejde med dem kommer ud til 2019 i den bedste udgave af mig selv, slutter Wagner

Joachim Wagner og resten af Nykøbing FC-truppen starter træningen frem mod forårssæsonen i dag.