Seneste nyt

Wagner: Jeg kommer stærkere tilbage

af

Joachim Wagner er ude resten af efteråret og står nu overfor en længere genoptræningsperiode. Angriberen er dog ved godt mod og glæder sig til atter at være på 100 procent.

Sæsonen startede, hvor den seneste slap for Joachim Wagner, da han i sæsonens første kamp hjemme mod Skive IK med to kasser sørgede for en 3-2-sejr.

Efter 7. runde begyndte Joachim Wagner dog at mærke problemer i sin ene hofte, og efter grundige overvejelser er det nu besluttet, at angriberen skal gennemgå en operation, hvorfor han er ude resten af efteråret.

Skaden og timingen ærgrer helt naturligt sidste sæsons topscorer, der dog samtidig er ganske afklaret og allerede nu glæder sig til at komme stærkere tilbage.

– Det er frustrerende at skulle sidde ude så længe, men på den anden side, har det også været lidt undervejs. Jeg havde også problemer med hoften i perioder af sidste sæson, hvor jeg ligesom i denne har spillet med smerter. Jeg vælger at se positivt på det, og nu ser jeg bare frem til at arbejde mig tilbage og blive den bedst mulige udgave af mig selv, siger Joachim Wagner, inden han fortsætter.-

– Timingen er selvfølgelig super ærgerlig. Både i forhold til, at jeg gerne vil følge op på sidste sæson og i forhold til, at jeg lige har skrevet en ny kontrakt. Jeg vil gerne ud og bevise, at jeg fortjener den kontrakt, og at jeg kan bevare det niveau, som jeg havde i sidste sæson.

– Det er selvfølgelig aldrig positivt at være skadet, men jeg ser positivt på det i forhold til, at jeg nu kan komme til at spille kampe samt træne på 100 procent og samtidig være et godt eksempel – det føler jeg ikke, at jeg har kunne i et stykke tid. Jeg ser det egentlig som noget, der skal gøre mig endnu bedre, slutter Wagner.

Joachim Wagner skal opereres d. 4. november, hvorfor han forventes at være tilbage i fulde omdrejninger igen i løbet af foråret.