Seneste nyt

Wagner: Godt point i en hæderlig præstation

af

Joachim Wagner glæder sig over gårsdagens ene point, men understreger samtidig, at holdet har højere forventninger til sig selv.

Nykøbing FC tog i går et enkelt point med fra hjemmekampen mod Vejle efter en præstation, hvor holdet knoklede forbilledligt mod en dygtig modstander.

Joachim Wagner køber det ene point og roser samtidig hans holdkammerater for en god arbejdsindsats.

– Vi er aldrig tilfredse med kun at få ét point, men vi erkender også, at Vejle er et rigtig godt hold. De satte et tempo, der vel nok er det højeste, som jeg har set i 1. divisions indtil videre, men alligevel formår vi at skabe de chancer, der kan gøre forskellen. Desværre manglede vi lige selv skarpheden i de afgørende situationer. Det var en hæderlig præstation, hvor vi kan tage en god holdpræstation med os, siger Wagner.

0-0-kampen mod Vejle var anden uafgjorte kamp i træk, men også den anden kamp i træk, hvor der kom point i hus mod en modstander, der bejler til at spille med om oprykningen til Superligaen.

Joachim Wagner glæder sig over pointet, men understreger samtidig, at holdet har større forventninger til sig selv.

– Vi tager pointet med os, men jeg vil også gerne understrege, at der ikke er noget, der er tilfredsstillende lige nu. Vi har højere forventninger til os selv, og vi er ikke decideret glade for at spille 0-0 – heller ikke selvom, at det er mod Vejle. Vi vil vinde hver gang. Samtidig må vi dog også sige, at vi har været inde i en svær periode, så det vidner også om kvalitet, at vi i de seneste to kampe alligevel har snuppet point mod to gode hold, slutter han.

Næste kamp for Joachim Wagner og co. er fredag d. 15. november kl. 18:30, hvor vi besøger HB Køge.