Seneste nyt

Wagner: Fantastisk at se de unge spillere træde i karakter

af

Joachim Wagner hylder de mange unge spillere, der var med til at hente en flot 3-1-sejr i dagens kamp mod HB Køge.

Utallige stamspillere sad ude i dagens opgør mod HB Køge, men med masser af unge talentfulde spillere i startopstillingen og en bænk med en gennemsnitsalder på 19,8 år lykkedes det hele Lolland-Falsters hold at snuppe alle tre point mod HB Køge.

Joachim Wagner var efter kampen meget tilfreds med kampen og ikke mindst de mange unge spillere, der fik chancen.

– Det er en sindssygt stærk præstation. Alle dem der får chancen i dag griber den virkelig, og de lever op til deres bedste. Vi viser, at der er stort potentiale i holdet – alle spiller pisse godt, og så vinder vi fortjent 3-1.

– Alle de unge imponerer mig i dag. Nikolaj Bonde starter inde samt scorer og yder generelt en rigtig god præstation, Schultz starter på backen og var meget stabil og Warming kommer ind og afgør kampen igen – alt i alt var de unge rigtig gode i dag, siger Wagner inden, at han knytter en kommentar til de to nye debutanter.

– Det er fantastisk at se unge drenge som Andreas Falster og ’Papa’ (Alhaji Faye, red.) komme op gennem hele systemet og få debut for førsteholdet. Det er jo det, vi vil her i Nykøbing FC og i dag fik vi også bevist, at vi har masser af dygtige unge lokale spillere.

Wagner spillede i dagens opgør højre wingback, og det gik ifølge NFC-topscoreren rigtig godt.

– Det gik fremragende. Jeg har tit sagt til Lars (Pleidrup, red.), at enhver idiot kan spille back, og det får jeg bevist i dag. Det var rigtig lækkert, griner han.

Sejren mod HB Køge var tredje kamp i træk, at Nykøbing FC kunne notere tre point, og det glæder 9’eren, at holdet har vist stor moral og slået flot tilbage efter en svær periode.

– Det viser rigtig god moral, at vi formår at slutte sæsonen af på den måde, som vi er i gang med lige nu. Vi har fået lidt over nakken for ikke at vinde mange kampe i træk, men nu er det fakta, at vi har slået vores eget pointhøst fra sidste år med fire point. Det er rigtig dejligt, slutter han.

Næste opgave – og den sidste på hjemmebane i denne sæson – er på søndag, hvor FC Helsingør gæster CM Arena.