Seneste nyt

Wagner: Det er en kæmpe kamp for klubben

af

Søndag står den på arvefjendeopgør ude mod Næstved, og det er ifølge Joachim Wagner en kæmpe kamp for klubben af flere årsager.

Om to dage går turen til Næstved, hvor der venter en spændende kamp mod vores arvefjender.

Kampen er altid omgivet af stor spænding, og ifølge Joachim Wagner er det ikke anderledes denne gang – tværtimod.

– Kampe mod Næstved er altid noget specielt for klubben, men kampen på søndag er endnu vigtigere end normalt. Én ting er rivaliseringen, men en anden ting er vigtigheden, når man kigger på tabellen. Begge hold har virkelig en chance for at bide sig fast i den absolutte top lige før vinterpausen, siger Joachim Wagner inden, at han fortsætter.

– Det er en kæmpe kamp for Nykøbing FC, og vi glæder os virkelig til at skulle ud og vise, at vi kan slå Næstved igen, og at vi fortjener, at være en del af topstriden.

Joachim Wagner har spillet utallige kampe for Nykøbing FC mod Næstved, og han kender derfor om nogen den gode stemning til kampene.

Han håber derfor at se mange Nykøbing FC-fans på lægterne i Næstved.

– Da vi senest mødte Næstved hjemme i CM Arena var der rigtig god stemning, og vi kunne virkelig mærke, at vi havde fansene med os. Næstved vil helt sikkert have flere folk bag sig på søndag, men der er tradition for, at mange tager turen fra Lolland-Falster til Næstved for at støtte os, og det håber jeg meget på bliver tilfældet igen i weekenden. Den støtte skal ikke undervurderes, slutter Wagner.

Du kan følge weekendens kamp live på TV3 Sport klokken 13:45.