Seneste nyt

Wagner: En dejlig og forløsende sejr

af

Joachim Wagner blev dobbelt målscorer, da Nykøbing FC søndag slog Skive med 3-2. Både målene og sejren glæder topscoreren, der nu står noteret for 13 mål i indeværende sæson. 

Der var godt gang i Nykøbing FC’s offensiv, da det i går blev til en 3-2-sejr i Skive.

Efter 33 minutter var Jens Olsens mandskab allerede kommet på måltavlen tre gange, og det skyldes ikke mindst Joachim Wagner, der scorede to mål i sejren.

De to mål glæder Joachim Wagner, der dog vil høre tale om, at hans perlemål til 3-0 var et af de bedste fra hans fod af.

– “Det første mål er et super indlæg af Mads Jensen. Det er noget vi har øvet, hvor jeg kommer til forreste stang, og så lige kan få prikket den ind. Så det var dejligt at se det lykkes”.

– “Det andet mål er et lidt bedre et af slagsen. Det er et langskud, hvor jeg får skudt den over målmanden i det lange hjørne. Jeg synes, at målmanden står lidt ude af målet, og den sidder egentlig ikke helt yderligt, men det var et udmærket mål, som jeg er rigtig glad for”, siger Wagner med en smil på læben.

Efter 3-0-føringen ved pausen blev anden halvleg en noget mere besværlig affære for Nykøbing FC. Topscorer Joachim Wagner mener da også, at kampen kan deles op i to vidt forskellige halvlege for falstringerne.

– “Det var en fremragende første halvleg. Vi bør måske endda spille flere af vores chancer endnu større og lave flere mål, end de tre vi laver.”

– “Vi går lidt død i slutingen af første halvleg, og anden halvleg var nærmest forfærdelig, men i sidste ende, var det en meget forløsende og dejlig sejr. Nu har en kamp på lørdag mod Fremad Amager, og den ser vi selvfølgelig meget frem til at slutte godt af med”, slutter Wagner.

Nykøbing  FC tager lørdag imod Fremad Amager i sæsonens sidste kamp. Kampen spilles klokken 15:00 på Enelco Arena.