Seneste nyt

Visning af alle NordicBet Liga-kampe fra forårsstart

af

Når forårssæsonen bliver sparket i gang i slutningen af februar, vil alle kampe i NordicBet Ligaen blive produceret og vist på Viaplay.

Danmark bedste fodboldrække 3F Superliga har haft 100 procents visning i mange år, og nu er turen kommet til den næstbedste række NordicBet Liga, som fra starten af forårssæsonen får produceret alle kampe. Der vil fortsat blive vist en ugentlig tv-kamp på en af TV3 kanalerne, men derudover vil alle NordicBet Liga kampe blive produceret og streamet i broadcast-kvalitet på Viaplay.

– Kampen om sejren og oprykningspladserne i NordicBet Liga har været meget intens de seneste par sæsoner, og i den kommende sæson får kvaliteten og intensiteten endnu et nøk opad, når turneringsformatet i NordicBet Liga bliver det samme som i 3F Superliga med grundspil og slutspil. Derfor er vi enormt begejstrede over at kunne præsentere fans og andre fodboldelskere for alle NordicBet Liga kampe i broadcast kvalitet på Viaplay, når sæsonen går i gang igen sidst i februar, lyder det fra direktør i Divisionsforeningen Claus Thomsen.

Også fra NENT er der stor tilfredshed med det nye tiltag.

– Det er en dejlig nyhed, at vi nu kan udvide vores i forvejen flotte portefølje af fodbold til også at omfatte samtlige kampe fra NordicBet Ligaen. Vi har i de senere år set en professionalisering i landets næstbedste række, hvor der er oprustet både sportsligt og på faciliteterne. Der er øget konkurrence og øget kvalitet hele vejen rundt, og det er glædeligt, at vi nu i et godt samarbejde med klubberne og Divisionsforeningen har fået en aftale på plads, som muliggør, at fansene kan få adgang til samtlige kampe på Viaplay, siger Kim Mikkelsen, Group Head of Sport hos Nordic Entertainment Group.

Rent praktisk fortsætter NENT Group med at vælge og placere de kampe, som vises på tv. De øvrige kampe i hver runde programsættes af Divisionsforeningen på vegne af klubberne. Som udgangspunkt placeres og fordeles kampene torsdag, fredag, lørdag og søndag i hver spillerunde.