Seneste nyt

Villadsen: Sejren giver et helt sindssygt boost

af

Thomas Villadsen stod mellem stængerne i dagens 3-0-sejr over HB Køge. Keeperen glæder sig over sejren, som han mener giver et kæmpe boost.

Nykøbing FC rejste tidligere søndag hjem til Lolland-Falster med flot 3-0-sejr i bagagen mod HB Køge.

En stor del af æren for den sejr tilfalder Thomas Villadsen, der stod en flot kamp i Nykøbing FC-buret. Målmanden glæder sig over den sjældne udebanesejr i HB Køge, som han mener giver et kæmpe boost frem mod næste kamp.

– Det betyder meget for mig, at vi vinder i dag. HB Køge er et rigtig svært sted at spille, og vi har faktisk tabt alle de kampe, som jeg ellers har været med til at spille her med klubben. Så det er en rigtig fed sejr at få. At vinde med 3-0 ude mod HB Køge – det er ikke noget, man bare lige gør.

– Før i dag havde vi aldrig vundet heroppe, og den statistik betyder da også noget at få slettet. Det giver et helt sindssygt boost frem mod fredag, hvor vi skal møde Fredericia. Vi tager kampen og den selvtillid den giver med os, fortæller Thomas Villadsen.

Thomas Villadsen stod en god kamp i NFC-målet, hvor han med et par gode redninger i midten af anden halvleg var med til at holde hjemmeholdet fra scoring. Villadsen var efter kampen glad for sin præstation, men endnu gladere for den opbakning, som holdet igen oplevede fra tribunen.

– Jeg er selvfølgelig glad for at bidrage med de redninger, jeg har i dag. De kom på vigtige tidspunkter, hvor vi måske var lidt under pres, så det var dejligt, at vi endte med at holde nullet.

– Fansene var dog igen i dag med til at få det til at ske. De var vildt fede. De fortsatte den støtte, de gav os i midtugen mod Vendsyssel, hvor de var med til at sikre det ene point.

– Det er den støtte, der skal til, og det er den vej, vi skal, så vi sammen kan skabe de resultater, som vi alle hungrer efter, slutter målmanden.

Med sejren ligger Nykøbing FC nu på niendepladsen, men med en kamp i hånden i forhold til flere af de omkringliggende hold.