Seneste nyt

Villadsen: En fornøjelse at arbejde i målmandsteamet

af

Onsdag er der dømt pokalfodbold i CM Arena, når Superligaholdet Vejle BK kommer på besøg. Målmand Thomas Villadsen ser frem til opgøret.

I Nykøbing FC render en af NordicBet Ligaens mest solide og rutinerede målmandsduoer rundt i form af Sebastian Olsen og Thomas Villadsen.

Sebastian Olsen har indtil videre i sæsonen taget sig af ligakampene, imens Thomas Villadsen har gjort det fremragende i pokalkampene, hvor han har spillet en stor rolle i, at vi i stadig er med i Sydbank Pokalen.

Endnu står det ikke klart, hvem der står i buret i morgen, når vi tager imod Vejle, men Villadsen er klar, omend han tydeligvis primært har holdet i tankerne.

– Hvis træneren vurderer, at jeg skal stå i morgen mod Vejle, jamen så er jeg selvfølgelig klar. Jeg nyder altid at spille, og jeg føler mig også i rigtig god form, fortæller Villadsen inden, at han fortsætter.

– Hvis det bliver Sebastian, der fortsætter i målet, så er jeg også mere end tryg ved det. Jeg synes, at Sebastian har gjort det rigtig godt i målet, og det er en fornøjelse at arbejde sammen med ham til hverdag. Jeg synes, at vi er med til at gøre hinanden til den bedste udgave af os selv.

Thomas Villadsen har allerede stået to flotte kampe i Sydbank Pokalen i denne sæson, da han holdt nullet mod Lyngby i 1. runde efter flere store redninger, og mod HIK i 2. runde ligeledes havde gode redninger på vigtige tidspunkter i opgøret.

Begge kampe gik i forlænget spilletid, og selvom Villadsen nyder spilletiden, så behøver det ifølge ham selv ikke nødvendigvis blive lige så dramatisk i morgen.

– Hvis der skal 120 minutters fodbold til for igen at avancere, så tager vi det med. Jeg tager også gerne en straffesparkskonkurrence, hvis det endelig er, men lad os nu satse på, at vi kan afgøre tingene i ordinær tid, griner Villadsen.

Kampen mod Vejle fløjtes i gang i morgen i CM Arena klokken 18:00.