Seneste nyt

Vil du være værtsfamilie for en NFC-spiller?

af

I Nykøbing FC har vi et stigende behov for værtsfamilie til vores spillere. Vil du være en del af fællesskabet?

Fællesskabet i Nykøbing FC er noget særligt, og nu har du muligheden for at blive en del af det på en helt unik facon.

I løbet af de seneste år har vi haft flere engagerede og søde familier, der har taget sig af både unge NFC’ere og unge seniorspillere, der er kommet til landsdelens langvejs fra.

Vi oplever dog pt. en stigende efterspørgsel på værtsfamilier fra spillere der kommer til klubben, hvorfor vi nu søger familier i Nykøbing Falster, der har lyst til at blive en del af fællesskabet.

En stor glæde at have Mathias boende

Nykøbing FC har pt. tre spillere boende hos værtsfamilie – en fra førsteholdstruppen, en fra U19-holdet og en fra U17-holdet.

De to U-spillere kommer fra Nakskov og har søgt mod værtsfamilier i Nykøbing FC, så de kunne koncentrere sig mere om fodbold og skole, og mindre om transport til og fra Lolland.

En af de spillere er vores talentfulde U19-målmand, Mathias Hansen, som siden sommer har boet hos Allan og Nina Røn, og det har ifølge værtsfamilien været en dejligt ting at få den unge målmand ind i familien.

– Vi har været rigtig glade for at få Mathias ind i familien, og det har fra dag ét føltes helt naturligt at have ham boende. Vi er enormt glade for at kunne hjælpe et ungt menneske, så han kan få de optimale rammer til at dyrke sin passion og sit talent. Vi kan kun opfordre andre til at blive værtsfamilie, siger Nina Røn.

Det betyder det at være værtsfamilie

Som værtsfamilie har du en spiller boende. Som udgangspunkt siger man ja til at være en spiller boende i et år med mulighed for forlængelse, men undervejs vil der naturligvis være løbende kontakt om både spillerens og familiens trivsel.

Vi foretrækker dog, at spilleren får længst mulig ro omkring sin boligsituation, så fokus kan være 100% på fodboldtræning og eventuel skole.

Opholdet hos værtsfamilien er ikke et hotelophold, og vi gør meget ud af, at fortælle spilleren og eventuelle forældre, at det forventes, at spilleren også tager del i pligter hos værtsfamilien.

Som værtsfamilie får du 2.000,- kr. af spilleren/vedkommende familie til at dække de omkostninger, der er ved at have en ekstra person boende.

Det er vigtigt, at din familie er bosat i Nykøbing Falster. Det er kun et plus, hvis det ikke er alt for langt fra NFC Syd, Østre Alle 123.

Vil du være værtsfamilie?

Er du interesseret i at være værtsfamilie, så tøv ikke med at kontakte Nykøbing FC gennem Frederik Scheuermann for en uforpligtende samtale.

Vi har altid plads til flere familier, der er åbne for at tage imod vores spillere.

Ring eller skriv på nedenstående kontaktinformation.

Mail: fs@nykobingfc.dk

Telefon: 28 78 68 83