Seneste nyt

Vi er et godt match

af

NFC startede træning efter sommerferien i går, og endnu en spiller har sat sin autograf på en kontraktforlængelse med Nykøbing FC. Denne gang skal vi finde ham i de højere luftlag for det er frontangriberen Asger Højmark-Jensen som har valgt at fortsætte hos klubben på øerne sydpå.

Asger Højmark-Jensen med nummer 10 deler her sin glæde over straffesparksscoringen af Adam Vendelbo. Claus Jensen forudsiger at der kommer endnu flere mål fra Asger i næste sæson. Foto: Betamy Foto- og Droneservice

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hvorfor er det hos Nykøbing FC din fremtid ligger, Asger?
– Den primære årsag til jeg fortsætter er at jeg gerne vil spille med, hvor det er sjovt. Derudover kan jeg lide træningsmiljøet hvor vi i truppen har det sjovt inden træning, men er meget fokuseret og koncentreret når vi træner. Det er præcis, som jeg godt kan lide det.

Hvad er målet for dig personligt?
– Jeg elsker at score mål, så det er noget jeg håber at kunne levere, men det gælder også om fortsat at etablere mig på holdet, levere assists og kæmpe oppe foran, siger angriberen der er 1 meter og 97 cm.

Hvad tager du med fra sidste sæson?
– Vi lærte meget af sidste sæson, hvor det ind i mellem i oprykningsspillet var en hård oplevelse for holdet. Vi har sat en masse erfaring ind på kontoen, som er væsentlig for vores unge trup. Det var meget vigtigt for os, at vi vandt den sidste kamp på Lollands Bank Park og kunne give fansene noget tilbage for deres store og trofaste støtte og vise dem, at vi har kvalitet til at vinde og kunne levere på højt niveau mod holdene i oprykningsspillet, ligesom vi også viste dem i sejren på hjemmebane over Esbjerg. I den nye sæson skal vi skabe et fort på vores hjemmebane, siger Asger Højmark Jensen, og tilføjer;

– Claus og jeg er et godt match både sportsligt og menneskeligt. VI er gode til at snakke sammen og han skaber et perfekt miljø, hvor man presses, me

Asger Højmark-Jensen er med sin højde altid en trussel for modstanderne i hovedspillet. Foto: Betamy Foto- og Droneservice.

n også har plads til smil og drillerier. Jeg elsker den måde Claus gør tingene på, og det gør også at vi har sindssygt meget lyst til at give tilbage til ham. Vi i kommer til at arbejde stenhårdt her i opstarten – og det ser jeg meget frem til, slutter Asger Højmark Jensen.

Manager Claus Jensen er helt på linje
– Jeg glæder mig meget over forlængelsen med Asger, som er en fantastisk karakter i omklædningsrummet og giver en masse af sig selv til gruppen. Fysisk har han været undervejs og hele tiden i fremgang siden han kom til i slutningen af februar måned. Vi skal bygge videre på den del nu her efter sommerferien, så vi kan få Asger helt i topform, så kommer vi til at se masser af mål fra hans fod og hoved, smiler Claus Jensen.
Asger nåede at spille 15 kampe og score 2 mål i sidste sæson.